Denní horoskop BÝKA na 17. 2. 2023

Býk 17. 2. 2023

Býci, dnes se můžete cítit poněkud vyčerpaní, a proto byste se mohli rozhodnout, že trochu zapracujete na svém domě. Pravděpodobně se bude jednat spíše o rekonstrukci než o nějaké větší opravy, protože se nyní zajímáte spíše o krásu než o praktické záležitosti. Vaše estetické cítění je velmi vysoké, inspirované z vyšších sfér, a proto rozhodnutí o výzdobě, která dnes učiníte, budou pravděpodobně krásná. Pusťte se do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se mezi vámi a milovanou osobou mohou objevit hádky, které samy o sobě nemusí být ničím závažným, ale mohou odrážet něco mnohem hlubšího, o čem jste oba příliš nervózní mluvit. Nebeská atmosféra prozrazuje, že mezi vámi panuje nějaké napětí, kterému je nejlepší přijít na kloub, než si oba o sobě začnete myslet to nejhorší.

Práce

Třenice, které jste měli s někým nebo nějakou organizací v posledních čtyřech týdnech, odeznívají. Vaše vztahy se posunou do neutrálnějšího a citlivějšího režimu, což umožní mnohem jasnější komunikaci mezi vámi. Růst je na dosah ruky.

Peníze

Čeká vás napínavý týden. Jste chyceni a můžete se cítit jako kráva, kterou tlačí skrz dobytčí žlab. V takových situacích je vždy nejlepší jít s proudem převládajících energií. Hádky to jen zhorší. Nyní jste tlačeni k domovu a vnitřním emocím. Zkontrolujte sami sebe. Děláte se svým životem skutečně to, co chcete?

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání je pro vás toto období velkým časem prozření. Vaše osobní cíle a aspirace se dostanou do centra pozornosti, protože začnete prožívat menší konflikty. Výzva může být přesně to, co potřebujete, abyste se do svých cílů vrhli s větším zápalem. Vezměte nyní vážně svůj cvičební program, protože pokud se nebudete soustředit na své tělo, můžete se vystavit zranění. Zvláštní péči věnujte svým nohám a chodidlům.

Přečtěte si také