Rozloučení s Karlem Heřmánkem v divadle: Přišli Kostka a Satoranský

Rozloučení s Karlem Heřmánkem

Herec Karel Heřmánek se rozhodl odejít z tohoto světa ve věku 76 let. Fanoušci mu mohou vzdát hold během soboty v Divadle Bez zábradlí. Samotný pohřeb už proběhl.

Pohřeb Karla Heřmánka už proběhl v utajení jen v úzkém kruhu rodiny. Posledního rozloučení se nemohli zúčastnit ani novináři či fotografové. Přesto i fanoušci dostali možnost se s legendárním hercem rozloučit.

Poslední sbohem budou moci lidé dát v sobotu 7. září od 10. do 17. hodiny v Divadle Bez zábradlí, které Heřmánek vedl. „Na jevišti si připomeneme jeho stěžejní filmové, televizní a divadelní role. Kavárna bude sloužit jako místo pro setkání,“ uvedla pro CNN Prima News mluvčí divadla Nikol Kouklová.

ČTĚTE TAKÉ: Rodina Karla Heřmánka uspořádala tajný pohřeb. Jeho jméno v rozpise zamlčelo i krematorium

„Pojďme si na Fešáka Huberta, pana Poppera či Lucifera zavzpomínat společně ne se slzou v oku, ale se sklenicí bílého vína, se kterým by si s námi rád přiťuknul na oslavu života,“ dodala Nikol Kouklová.

U vchodu do divadla v Paláci Adria je již vytvořeno pietní místo, kde mohou smuteční hosté zanechat květiny, svíčky či osobní vzkazy. Z hereckých kolegů do divadla dorazili například Jaroslav Satoranský a Petr Kostka. Je otázkou, kdo další dojde.

„Neočekávám, že by došlo hodně kolegů. Je sobota a řada z nic odjela mimo Prahu. Navíc taková akce na celý den není ideální. Mělo se to udělat tak, jak se to dělá, když zemře velký herec,“ uvedl pro Prima Ženy zdroj z uměleckého světa, který si nepřál být jmenován.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.