Návrhářka Anna Tejklová představila novou kolekci. Vévodily jí látky navržené z jejího obrazu

Módní přehlídka Anny Tejklové

Anna Tejklová je módní návrhářka, designérka a malířka, která si zakládá především na ruční malbě oděvů a doplňků. Na konci srpna v rámci módní události Czech Fashion Week představila novou kolekci s názvem NOX, o které se nyní rozpovídala pro web Prima Ženy.

Anna Tejklová svou novou kolekci představila v Brně a na přehlídkovém mole se objevilo hned několik známých tváří. Pozornost na sebe strhl především jediný mužský model Dominik Chabr, který v roce 2022 získal titul Muž světa.

Čtěte také: Návrhářka Anna Tejklová: Mužnost není toxická, nebinární trendy nepodporuji

Móda s dávkou elegance a přitažlivosti

Kolekce, kterou návrhářka představila nese název NOX (latinsky noc) a vůbec poprvé jí vévodily především autorské tištěné látky, které vycházely ze stejnojmenného obrazu. „S výrobou látek mi neskutečně technicky pomohl můj muž, bez něj bych to nezvládla,“ prozradila návrhářka pro Prima Ženy.

„Poprvé jsem se také odvážila k tvorbě mnohem méně divoké, ale o to více nositelné. Spojila jsem nejlepší triky a střihy, které mám osvědčené sama na sobě a na zákaznicích,“ vysvětlila Tejklová s tím, že ručně malované kousky v nové kolekci ale také samozřejmě nechybí.

PODÍVEJTE SE NA RUBRIKU MÓDNÍ ALARM, KTEROU PŘIPRAVUJE ANNA TEJKLOVÁ

„Každý kus této kolekce měl svojí „roli” a typ ženy, kterou měl oslovit a kterou měl znázorňovat spolu s módním stylem. Zároveň vše musí držet barevně a stylově dohromady od panenky, boho krásky, rockerky, „kobry”, elegantní „letušky”, romantické dívky, zralé ženy a tak dále až po královskou eleganci. Také nemohl chybět muž, protože mám prostě muže ráda,“ přiblížila Anna blíže svou kolekci.

Během přehlídky byly k vidění šaty, sukně, ale i halenky. Vévodily jí barvy jako černá, bílá a červená. Nechyběly poté ani doplňky v podobě autorských tištěných šátků.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou, v kterém pojmenovala největší módní nešvary:

Sdílejte článek
Štítky oblečení móda elegance módní návrhářka výtvarné umění módní přehlídka módní trendy Anna Tejklová umění a zábava domácí tvorba

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.