Celebrity

7. září 2024 06:30

Michaela Vlčková

Rebel Wilson se bude vdávat. Herečka už nechce čekat, svatbu uspořádá v září

Herečka Rebel Wilson (44) se zanedlouho bude vdávat. Své ano si řekne se svou partnerkou Ramonou Agrumou (40) ještě tento měsíc. Veselka se bude konat na ostrově Sardinie ve Středozemním moři.

Dámy oznámily své zásnuby minulý rok v únoru. Svatba se původně měla konat až příští rok, avšak podle zjištění deníku Daily Mail Rebel Wilson přesunula termín. „Rebel už nechce čekat. Chce se vdát ještě tento měsíc, protože je do Ramony velmi zamilovaná,“ prozradil exkluzivně zdroj z jejich blízkého okolí.

Podle zasvěcence se nebude jednat o veselku s velkým počtem hostů. „Plánují skromný obřad s nejbližšími přáteli a rodinou. Zároveň bude ale velmi elegantní,“ upřesnil zdroj.

Čtěte také: Zpověď Šichtařové o domácím násilí: Se sedmi dětmi jsem utekla. Jde o kampaň, brání se Pikora

V minulosti se herečka známá například z filmu Ladíme! nechala slyšet, že by se chtěla vdávat v roce 2025 někde na pláži. Datum sice nedodrží, místo ovšem ano, protože veselka by se měla konat na Sardinii.

K homosexuální orientaci se Wilson přiznala v červnu 2022. „Myslela jsem, že hledám prince od Disneyho. Ale možná jsem celou tu dobu opravdu jen potřebovala Disney princeznu,“ uvedla tehdy na svém instagramovém profilu.

Společně s Ramonou Agrumou, s níž se herečka seznámila v roce 2021, vychovávají dvouletou dceru Royce Lillian, která přišla na svět prostřednictvím náhradní matky.

O panenství přišla v 35 letech

Předtím, než se Rebel zamilovala do ženy, zkoušela sama sebe. Dala si za úkol, že musí randit s padesáti muži, aby se tolik nestyděla. Chodit na rande totiž pro ni bylo něco velmi nepříjemného. „V lásce jsem rozkvetla později než ostatní. Takže randění bylo něco, při čem jsem se strašně moc styděla. Proto jsem si v roce 2019, když jsem byla velmi osamělá, uvědomila, že musím víc randit,“ cituje deník slova herečky.

Ve svých memoárech Rebel Wilson, která je obsazována především do komedií, přiznala, že o panenství přišla až po třicítce. „Udělala jsem si tedy takový malý experiment, kdy jsem chodila asi s padesáti muži. Ne však najednou, ale každému, kdo mě pozval na rande, jsem musela říct ano. Randění mi tak připadalo čím dál pohodlnější. Ve srovnání s mnoha lidmi jsem o panenství přišla pozdě. Až ve 35 letech,“ doznala se.

Čtěte také: Rozvod Evy a Vaška: Dostala vše, co generuje majetek, řekl zpěvák. Přišel i o vilu na Floridě

Rebel vysvětlila, že o tuto intimní informaci se podělila především v naději, že pomůže ostatním mladým lidem, aby nebyli utvrzení v tom, že o panenství musí všichni přijít jako teenageři. „Lidé mohou počkat, až budou připraveni, nebo až budou trochu dospělejší,“ pronesla. „Myslím, že by to mohlo být poselství. Samozřejmě nemusíte čekat, až vám bude třicet jako mně, ale jako mladý člověk byste neměli cítit tlak,“ uvedla. Přiznala, že v minulosti dokonce lhala o tom, že měla sex, jen aby o tom nemusela mluvit.

Pavel Callta děti ani svatbu zatím neplánuje. Namísto toho si pořídil statek na Šumavě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.