Není to nějaká povinnost. Rebel Wilson přišla o panenství po třicítce a nevidí v tom problém

Australská herečka Rebel Wilson, která se proslavila rolemi potřeštěných a vtipných plnoštíhlých žen, se o svém soukromí nikdy nebála veřejně mluvit. V chystaných knižních memoárech však očividně chce jít ještě o krok dál a prozradila třeba, že svůj první pohlavní styk měla až dlouho po třicítce.

Rebel Wilson se v minulosti již pochlubila vytouženým dítětem, které jí odnosila náhradní matka, nebo tím, že po letech trápení s muži našla osudovou lásku až v náruči ženy. To vše ve svém životě stihla od roku 2020, kdy se rozhodla pro zásadní změnu image, při níž zhubla bezmála 40 kilogramů. O dva roky později pak přišla láska i role matky.

Čtěte také: Velikonoce u celebrit? Zanzibar, tradice i třaskavá výzva Agáty Hanychové expartnerům

Nyní známá herečka chystá novou knihu svých memoárů, kterou pojmenovala Rising Rebel. A v rozhovoru pro magazín People bez ostychu prozradila, že o svůj věneček přišla, když jí bylo 35 let. Vysvětlila také, proč se o svém intimním životě rozhodla veřejně promluvit. Ráda by totiž ostatním připomněla, proč není žádný důvod se za něco takového stydět.

„Lidé opravdu mohou počkat, dokud nejsou zcela připraveni nebo dokud trochu víc nedospějí,“ řekla herečka pro magazín. „A myslím si, že by to snad pro mnoho žen mohla být pozitivní informace. Přirozeně každá nemusí nutně čekat až do třiceti jako já, ale nikdo by se jako mladý člověk neměl cítit, že sex je něčím nutným, nějakou povinností. Ne každý o to musí přijít jako teenager.“ dodala Rebel Wilson.

Rebel Wilson je dnes ve svém soukromém životě absolutně šťastná:

Herečka dále popsala, že aby se sama vyhnula nepříjemným dotazům od své nejlepší kamarádky, nakonec jí raději zalhala: „Jednou už jsem toho tématu měla dost, tak jsem své nejlepší kamarádce myslím řekla, že jsem se s někým prostě vyspala, ať už to mám za sebou, když mi bylo 23. Chtěla jsem ale jen, aby už se mě konečně přestala ptát.“

Rebel se dle svých slov začala sexualitě otevírat až po smrti svého otce, kdy pochopila, že manželství nemusí být jen nepříjemnou ztrátou času. Až o několik let později plně pochopila své city vůči ženám. Dnes je herečka zasnoubená s partnerkou, designérkou Ramonou Agruma, s níž od listopadu 2022 vychovávají dceru Royce, kterou jim odnosila náhradní matka.

Sexuolog Ondřej Trojan v Show Jana Krause mimo jiné popsal, jaké problémy v oblasti sexu řeší dnešní mladí lidé:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.