Celebrity

10. listopadu 2022 06:00

Eliška Reiglová

Rebel Wilson má dceru. Herečce po proměně odnosila dítě náhradní matka

Herečka Rebel Wilson (42), kterou proslavily role plnoštíhlých vtipných žen v hollywoodských komediích, se stala maminkou. V roce 2020 začala měnit svůj život k lepšímu, dokázala zhubnout téměř 40 kilogramů a letošní rok je pro ni přelomový. Našla lásku po boku ženy a má vytoužené miminko.

Rebel Wilson v posledních letech plnila internet především díky své dechberoucí proměně, při níž dokázala zhubnout téměř 40 kilogramů. Herečka, která byla do té doby známá z rolí, které si vyšší hmotnost vyžadovaly, tak dala nový směr nejen své kariéře, ale také svému životu. Zdravý styl, který nyní vyznává, jí přinesl ovoce.

Nyní je australská herečka v kondici, ze které bude čerpat výhody i její novorozená dcera. To, že se rozhodla založit rodinu, dokázala Wilson celé měsíce úspěšně tajit. Holčičku jí odnosila náhradní matka a informace o jejím narození sdílela novopečená maminka na Instagramu až poté, co ho mohla s přáteli v soukromí oslavit.

Krásný zázrak

O tom, že se Rebel Wilson plánuje stát matkou, věděli jen její nejbližší. Herečka o soukromí většinou příliš nemluví, výjimku udělala až nyní, když se jí narodila dcera a ona se tak nevyhne tomu, aby s ní byla při procházkách venku zachycena. Dojemně se rozpovídala nejen o ní, ale také o ženě, které za její narození vděčí.

„S hrdostí oznamuji narození svého prvního dítěte Royce Lilian, kterou minulý týden přivedla na svět náhradní matka. Ani nemohu popsat lásku, jakou k ní cítím, je to krásný zázrak! Budu navždy vděčná všem, kteří se na tom podíleli, šlo o letitý proces... Především ale děkuji mé úžasné náhradní mamince, která ji odnosila a porodila se ctí a péčí. Děkuji, že jsi mi pomohla založit rodinu, je to ten největší dar,“ napsala herečka na Instagram ke snímku rozkošné holčičky.

Také Rihanna už je nějakou dobu maminkou, na svět přivedla syna:

Nový život Rebel Wilson

Život australské komediální herečky se v posledních měsících jako by obrátil vzhůru nohama. Obezita, která ji trápila, je dnes dávno pryč a ani problémy s láskou už nemá. V letošním roce přiznala bisexualitu a oznámila, že její partnerkou je žena jménem Ramona Agruma. Obě se nyní mohou radovat z děťátka.

Sdílejte článek
Štítky láska Instagram náhradní matka náhradní mateřství Rebel Wilson Ramona Agruma

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.