Astročlánky

5. září 2024 06:00

Sára Částečková

Runové horoskopy od 5. září 2024: Blíženci zatočí se strachem a Raci se budou bavit

Magickou sílu run pocítí Berani a Váhy. Kozorozi dostávají darem odvahu a Lvi mají srdce naplněné láskou. Jaké energie pocítí ostatní znamení a co runy ještě věští?

Beran

Runa vám posílá do života radost, štěstí, hojnost i lásku. Vztahy v rodině i kolem vás jsou skvělé. Dařit se vám bude nejen v práci, ale také v lásce, v osobním životě a při navazování přátelství. S chutí do života, budete nadšení.

Býk

Runa vnáší do životů světlo, teplo a dobrou náladu. Nedělejte si přehnané starosti kvůli věcem, které nemůžete změnit či ovlivnit. Využijte energii světla k usmíření, rozjasnění a také k zábavě. Pozvěte své milované na kávu nebo večeři.

Blíženci

Runa vám dodává odvahu čelit obavám a strachu. Ať se ve vašem životě děje cokoli, věřte, že nyní přichází mír a harmonie. Nedovolte mysli, aby vás ovládala, a naslouchejte srdci, které vás povede správným směrem. Těšit se můžete na krásné vztahy i dobré pracovní podmínky.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na září 2024: Lva může někdo oslnit, Štír bude hodně žárlit

Rak

Runa vám dodává pocit bezpečí a jistoty v osobním životě i pracovní oblasti. Konečně se probouzí dobro a láska, které vás zcela pohltí a naplní vaše srdce krásnými pocity. Těšte se na uzdravení, zahojení bolavých ran a dobrou náladu.

Lev

Runa ovlivní vaše srdce, které bude plné světla, úžasu a dobré nálady, kterou s láskou předáte ostatním. Dostane se vám také velkého obdivu a uznání za vaši láskyplnou povahu a odvahu čelit nepřízni osudu s klidem a úsměvem.

Panna

Runa vám dává velký dar v podobě nesmírně krásné a uzdravující energie. Cokoli potřebujete uzdravit, vyléčit a zahojit, zvládnete na výbornou. Nic neodkládejte, nyní je váš čas, který vám do života přinese mnoho zázraků a nádherných okamžiků.

Váhy

Runa vám zajistí bezpečí, harmonii a lásku doma i na pracovišti. Záleží jen na vás, jestli tento dar přijmete a naložíte s ním moudře. Rozhodně dostáváte šanci urovnat spory, ukončit minulost a velmi významně ovlivnit veškeré vztahy, které máte.

Čtěte také: Velký horoskop na září: Štíři si užijí spoustu lásky, Lvi mohou v práci povýšit

Štír

Runa se vás snaží uklidnit v těžších chvílích, které možná prožíváte. Vydržte, pomoc je již na cestě. Snažte se nepodléhat pocitům strachu a obavám z budoucnosti. Váš život se právě nyní začíná uzdravovat a nabírat na síle. Hojnost, štěstí a láska již přichází.

Střelec

Runa vám dává bohatství a prosperitu, která se dotkne nejen vašeho fyzického těla, ale také blahobytu v oblasti financí. Pokud se vám nedaří najít odpovídající zaměstnání, vytrvejte, hledejte dál, vaše vysněné místo je již velmi blízko.

Kozoroh

Runa vám dává životodárnou energii a sílu na uzdravení těla i duše. Při řešení vašich problémů si dokážete zachovat chladnou hlavu a získat tím úctu ostatních. Dařit se vám bude také v práci, v lásce a očekávat můžete hojnost ve financích i vztazích.

Vodnář

Runa vám posílá do života velkou sílu a odvahu čelit problémům z minulosti. Nový život přichází a do vašeho srdce vplouvá uzdravující energie. Postavte se k životu čelem a minulost nechte jednou provždy za sebou. Začíná se vám opět dařit a vaše bohatství začíná opět vzkvétat.

Ryby

Runa vás nabádá k trpělivosti a odvaze čelit nečekaným potížím, které jsou jen dočasné. Vydržte, než se nebe opět vyjasní a vy zase naberete sílu k dalším činům. Váš život se na chvíli zastaví, odpočívejte a věřte, že štěstí již stojí u vašich dveří.

Výklad karet na tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.