Znamení, která mají srdce z ledu: Pod kůži se nedostanete Štírům ani Pannám

Některým lidem zkrátka není snadné se dostat pod kůži, ať se snažíte jakkoliv. Dalo by se o nich možná říci i to, že mají srdce z ledu. Prostě se tak narodili. Někomu tuto chladnost do vínku dalo znamení zvěrokruhu. Z koho je těžké dostat emoce?

Kozoroh

Kozorozi jsou známí svým stoickým chováním a citovou rezervovaností. Vládne jim Saturn, jsou vládci zodpovědnosti v rámci zvěrokruhu a dávají přednost praktičnosti před emocemi. To neznamená, že jim chybí soucit, ale své city často skrývají za hradbou, kterou si pečlivě vybudovali. Jedině pochopení jejich potřeby řádu a úspěchu může pomoci rozpustit led okolo jejich srdce.

Mohlo by vás zajímat: Měsíční znamení, která jsou těmi nejlepšími partnery: Váhy a Raci milují naplno

Vodnář

Přestože jsou Vodnáři symbolem nositelů vody, jsou překvapivě citově odtažití. Vládne jim Uran, planeta inovací, a proto si více cení intelektuálních než citových vazeb. Mohou působit odměřeně, ale jejich jedinečný pohled na život může být skutečně poučný. Chcete-li Vodnáře zahřát, zapojte je do podnětných rozhovorů a respektujte jejich potřebu nezávislosti.

Štír

Štíři jsou proslulí svou intenzitou a tajnůstkářstvím. Vládne jim Pluto, planeta proměny, a proto si své emoce úzkostlivě střeží. Toto znamení je vášnivé, ale jejich ledový zevnějšek slouží jako ochranný štít. Pro orientaci v tajemných hlubinách srdce Štíra je klíčová trpělivost a důvěra. Jakmile se vám podaří proniknout skrz, možná objevíte hloubku emocí, jakou nikdo jiný nemá.

Přečtěte si: Nevěrná znamení zvěrokruhu: Blíženci mají dvojí tvář a Lvi jsou přelétaví

Panna

Panny mohou působit chladně kvůli svým analytickým a perfekcionistickým sklonům. Vládne jim Merkur, planeta komunikace, proto dávají přednost logice před emocemi. Mají tendenci situace spíše analyzovat než prožívat, což může zapříčinit, že působí citově odtažitě. Chcete-li si s Pannami porozumět, oceňte jejich smysl pro detail a zapojte se do smysluplných rozhovorů, které podněcují jejich bystrou mysl.

Únor podle výkladu tarotových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.