Nevěrná znamení zvěrokruhu: Blíženci mají dvojí tvář a Lvi jsou přelétaví

Která znamení zvěrokruhu mají problém s loajalitou? Podívejte se, kdo podle horoskopu patří mezi ty nejméně věrné.

Ve vztazích jsou některá znamení trošku přelétavější. Vedou je k tomu totiž jejich charakteristické rysy osobnosti. Podívejte se, kdo podle hvězd patří mezi ty nejméně věrná znamení.

Beran

Beran je první znamení zvěrokruhu a vyznačuje se velkou horlivostí a impulzivní povahou. Je nedočkavý a vše potřebuje rychle a hned. Dost často se také nechá zlákat svou vášnivostí a může podlehnout nějakému krátkodobému románku. Rád zažívá nové věci a může proto vyhledávat nové zkušenosti a zážitky. V dlouhodobých vztazích se musí naučit tyto své pudy ovládnout. Když někoho ale skutečně miluje, věrnost pro něj není problém.

Mohlo by vás zajímat: Znamení s přehnaným sebevědomím: Namyšleně působí Střelci i Kozorozi

Blíženci

Blíženci v sobě mají dvojí tvář. Často touží po intelektuální stimulaci a zábavných konverzacích, proto mají občas tendence utíkat za zajímavějšími spojeními. Rádi poznávají nové lidi a jsou velice společenští. To občas může ve vztazích vést k tomu, že jsou vystaveni pokušení. I tito lidé se musí naučit respektovat závazky vůči partnerovi.

Lev

Oslniví Lvi potřebují neustálý obdiv a chválu. Jsou rádi středem pozornosti a od svého partnera potřebují neutuchající zájem. V některých případech se mohou nechat takzvaně opít rohlíkem a omámit od člověka, který jim bude lichotit více než ten, koho mají doma. Na druhou stranu dokážou také milovat naprosto oddaně. Musí se naučit najít balanc mezi touhou po uznání a svými závazky.

Čtěte také: Čím si znamení sama sobě nejvíc škodí? Váhy sebekritikou, Býci prokrastinací

Střelec

Střelci hledají neustálé dobrodružství a nové zážitky. Prahnou po svobodě a jsou neradi, když jim někdo něco diktuje. Jako partneři dokáží být skvělí a svým nadšením umí strhnout všechny s sebou, ale na druhou stranu je právě jejich svobodomyslná povaha často může zavést až k pokušení vyzkoušet něco doposud nepoznaného i v partnerských vztazích. Musí se o svých pocitech naučit otevřeně mluvit i se svou drahou polovičkou.

Horoskopy: Nevěra


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.