Měsíční znamení, která jsou těmi nejlepšími partnery: Váhy a Raci milují naplno

Měsíční znamení vyjadřuje ženský princip. Jedná se o třetí nejdůležitější prvek týkající se osobního horoskopu. Víte, jaká čtyři měsíční znamení jsou těmi nejlepšími partnery?

Luna symbolizuje emoce, zvyky i sny. Měsíční nebo chcete-li lunární znamení ukazuje způsob, jakým prožíváme pocity. Pokud si nejste jistí tím svým, můžete si ho vyhledat například na stránkách najdise.cz, kde si ho snadno zjistíte pomocí svého data a času narození.

Mohlo by vás zajímat: 5 nejvíce okouzlujících žen podle horoskopu. Beranky a Lvice vám učarují

Podle našeho měsíčního znamení se dá vypozorovat, jakým způsobem vnitřně prožíváme určité životní situace a události, a také vztahy. Následující čtyři znamení jsou považována za ty nejlepší možné partnery z hlediska toho, jakým způsobem projevují a dávají lásku tomu, koho milují.

Měsíc v Beranu

Jestliže toužíte po spalující vášni, oddaném příteli a neuhasínajícím dobrodružství, měsíční znamení v Beranu by pro vás mohlo být to pravé. Tento kosmický partner vás nakazí svým entuziasmem a hravým optimismem. Má v sobě jakousi jiskru, se kterou bude každičký moment naprosto jedinečným zážitkem.

Měsíc v Raku

Pro ty, kteří hledají citově hluboký vztah a podporujícího partnera, je měsíční znamení v Raku tou nejlepší volbou. Tito lidé v sobě mají vysoce rozvinutou empatii a dokážou se na člověka nacítit takzvaně beze slov. Mají schopnost kolem sebe vytvářet bezpečné a láskyplné prostředí.

Čtěte také: Nejžhavější znamení zvěrokruhu: S Býky a Štíry se v posteli nudit nebudete

Měsíc ve Váhách

Kdo hledá harmonii a klid, měsíční znamení ve Váhách je trefa do černého. Tito lidé jsou neuvěřitelně chápaví a snaží se ve vztazích nacházet ten správný balanc. Mají v sobě ukrytý šarm, kterým dokážou druhé doslova oslnit. V lásce hledají jedinečné spojení a spravedlnost.

Měsíc v Rybách

Zasnění milovníci, kteří touží po lásce jako z pohádky, jsou tu na správném místě. Tito lidé jsou hluboce spirituální a hloubavé duše, které však milují naprosto oddaně a plně. Dělá to z nich partnery, jejichž láska dalece přesahuje běžné normy.

AURA - Týdenní horoskop od 8.1. - 14.1.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.