Astročlánky

6. září 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství od 6. září 2024: Postavte se vlastnímu strachu, život vás odmění

Víkendové poselství je velká výzva pro všechny, kteří čelí strachu. Nyní máte šanci uvolnit obavy, které vás drží zpátky. Změny, které se začnou odehrávat, odstartují sérii náhod a nečekaných okamžiků. Co dál andělé vzkazují?

Víkendová karta: Měsíc

Karta na víkend je pod vlivem energie luny, která představuje svět podvědomí, intuice a skrytých tajemství. Odráží nejistotu, hluboké emoce a iluze, které nás mohou vést k pochybnostem, ale také k hlubšímu porozumění sebe sama. Měsíc vybízí k tomu, abychom se ponořili do svých snů a vnitřních pocitů. Je to karta velkých změn, které musí projít skrze temnotu a světlo intuice nás vede na cestě k vnitřnímu uvědomění.

Vstupte do magického světa nevědomí

Zmatek a nejistota vás mohou odvádět od vašich snů. Měsíc je mistrem mámení, iluze a snění. Využijte jeho magickou moc a postavte se vlastním strachům. Pokud vás trápí neustálý strach a obavy z toho, co bude, můžete si v klidu sednout, rozjímat a pozorovat noční oblohu. K pochopení pravdy naslouchejte raději své intuici než rádcům, které máte ve své blízkosti. Pamatujte, nic není takové, jak se v danou chvíli zdá.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na září 2024: Lva může někdo oslnit, Štír bude hodně žárlit

Prozkoumejte své sny

Jestliže vás čekají vážná rozhodnutí, buďte obezřetní a dopřejte si čas na rozmyšlenou. Nikdy nedělejte žádné důležité rozhodnutí ve strachu, obavách a nejistotě. Klíčová věta zní: ráno moudřejší večera. Připravte si k posteli papír a tužku, sny, které k vám přijdou,  mohou předávat důležité poselství a odpovědi na vaše otázky.

Využijte strach jako svého spojence a učitele

Oblast vztahů a lásky je velmi napjatá, ten, kdo se vydává za přítele, je mistrem slova a klamu. Nenechte se oklamat sladkými slovy a milým úsměvem, za maskou se skrývá podvodník a lhář. Než nabídnete společné bydlení, půjčku nebo kus svého srdce, prověřte si jeho minulost a buďte trpěliví. Časem ukáže svou pravou tvář.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Věřte svým instinktům

V pracovní oblasti je důležité pročítat smlouvy a dokumenty, mohlo by se stát, že přehlédnete větu mezi řádky, která by vám zkomplikovala život i kariéru. Věřte jen tomu, co je skutečné a opravdové. Odevzdejte se důvěře, pak pocity strachu překonáte velmi rychle a naleznete také cestu, která vás povede ke štěstí a úspěchu. Nečekaná změna vás může rozrušit, nikoliv však zastavit před cílem. Až vše překonáte, zjistíte, že jste mnohem silnější a mocnější. Už vás nikdy nebude ovládat, manipulovat nebo řídit váš život. Dobrá rada zní: nepodléhejte sebeklamu a věřte svým instinktům.

Horoskop na září 2024:

Sdílejte článek
Štítky luna Měsíc výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.