Vztahová rada pro každé znamení: Ryby, stůjte si za svým, Panny, ne tak přísně

Ať už jste ve vztahu pár dní, pár let, nebo jste dekády v manželství, faktem je, že v každém partnerství se dá na něčem pracovat. Leckdo si ale ani neuvědomuje své chyby, a tak neví, jak na to. Jak zní zásadní rada do vztahu pro každé znamení?

Beran

Berani, vy se čas od času se svým partnerem rádi pošťuchujete, ale musíte mít na paměti, že ne každá neshoda musí vést k duelu. Pokud se dohadujete jen proto, že se dohadovat chcete, tak jste už předem prohráli.

Býk

Jako velcí romantici dáváte partnerovi neustále najevo, jak moc ho milujete. Existuje ale rozdíl mezi dokazováním lásky a mezi přehnanou pozorností. Býci, dáte-li svým polovičkám prostor vás postrádat, tak jim chybět skutečně budete.

Blíženci

Ve společných aktivitách s vaší láskou se jako Blíženci umíte přímo ztrácet. Každá debata a činnost ale nakonec dojde svého konce. Chcete-li vztahu zachovat svěžest, věnujte se něčemu i čistě sami. Pak si budete mít o čem povídat.

Rak

Po ničem netoužíte víc než po pocitu bezpečí, nejen všeobecně, ale i v lásce. Raci, vylezte trochu ze své ulity a dovolte si partnerovi důvěřovat, že tu pro vás skutečně je. Dovolí vám to bez starostí přijímat jeho pocity vůči vám a užívat si je.

Lev

Svůj život si rádi řídíte sami, ale ve vztahu jste dva. Musíte se proto naučit, že občas je potřeba hrát druhé housle, aby vaše polovička pociťovala, že může zářit stejně jako vy, aniž by to ve vás vzbuzovalo hořkost.

Panna

Panny, přestože jste známé tím, že jste na sebe přísné, nedává vám to nárok být stejně, nebo dokonce ještě více přísné na svého partnera. A to ani pod záminkou dobrých úmyslů. Dejte mu lásku najevo tím, že ho přijmete takového, jaký je, i s menšími chybami.

Váhy

Nenechávejte svou touhou po lásce převálcovat vaše potřeby a pocity. Máte-li chuť na pizzu, neříkejte druhému, že si klidně dáte cokoliv. Partner vás nepřestane milovat proto, že vyjádříte své názory a ukážete své já.

Štír

Máte velmi dobrou paměť, proto je pro vás jednoduché v ní uchovávat negativní emoce vůči těm, kteří vás někdy zranili či urazili. Ve vztahu je ale pro jeho fungování podstatné se umět přes některé incidenty zkrátka přenést. Bude pak o moc zdravější.

Střelec

Brutálně upřímní Střelci, je čas zapracovat na tom, abyste byli jen upřímní, nikoliv i brutální. Málokdy si berete servítky, a ačkoliv je pravdomluvnost ve vztahu důležitá, nezáleží jen na tom, co řeknete, ale také jak to řeknete.

Kozoroh

Každý závazek je pro vás vážný, oddáte-li se, uděláte to naplno. Občas je ale potřeba se nesoustředit jen na „povinnosti“ související se vztahem, je totiž nutné si ho také užívat. Když si čas od času s partnerem zařádíte, na dospělosti vám to neubere.

Vodnář

Jste sice považováni za génie zvěrokruhu, ale když si myslíte, že máte ohledně něčeho pravdu, je těžké s vámi najít řeč. Ve vztahu je ale nutné být otevřený také názorům toho druhého. Koneckonců, byli byste s ním, kdybyste si nemysleli, že je vám rovný?

Ryby

Máte ve zvyku se obětovat pro ty, které milujete. Nezapomeňte ale, že když si čas od času nebudete trvat na svém, partner si zvykne, že je jen po jeho. Vztahy jsou o vzájemnosti, zasloužíte si dostat to, co dáváte.

Spřízněná duše podle horoskopu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.