Celebrity

6. září 2024 09:05

Žaneta Dernerová

Sestru našla díky účasti v talentové show. Loňská vítězka Anna Slížová září štěstím

Sestru našla díky show Česko Slovensko má talent

Loňská vítězka slavné soutěže hledající talenty Anna Slížová získala mnohem více než výhru a pocit splněného snu. Díky účasti v show si jí všimla její biologická sestra, jejichž cesty se v dětství rozdělily a každá skončila v jiné rodině. Neuvěřitelný příběh navíc korunují fantastickým společným vystoupením, jež dokonale propojuje jejich umělecké založení. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Neskutečná story připomínající dílo scenáristy hollywoodského filmu. Okatá čtyřiadvacetiletá Kamilla Dráfiová přichází soutěžit s vlastní tvorbou. „Hudba je můj cíl. Navíc mi tato talentová show přinesla něco velmi pěkného do života,“ přiznává v úvodním rozhovoru. „Už?“ diví se producent a obávaný kat Jaro Slávik. Napjatí jsou i ostatní členové poroty včetně nováčků Leoše Mareše a Márie Čírové.

„Díky Talentu jsem měla možnost poznat moji biologickou sestru, která minulý rok vyhrála finále. Annu Slížovou,“ vysvětluje Kamilla a porotě tím vyrazí dech. Všichni se na ni dívají s vykulenýma očima a v dalším díle Česko Slovensko má talent, na který se můžete těšit v pátek večer na Primě, nevěří vlastním uším. „Moment, moment. Vy jste ji před tím neznala?“ ujišťuje se Leoš Mareš, zda to celé správně pochopil. „Ne. Jsem stejně jako ona adoptovaná,“ vypráví Kamilla vyjevenému publiku.

Neskutečný příběh v Česko Slovensko má talent

O existenci sestry věděla a snažila se ji najít. Paradoxem je, že po celou tu dobu bydlely pouhých třicet kilometrů od sebe. „Moje mamka, která mě vychovává, si Aničku pamatovala z dětského domova. I to, že si ji brali Slížovi. Holčička s tím ouškem… A tak mi povídá: ‚To je asi ta sestra, kterou hledáš,‘“ popisuje Kamilla neuvěřitelný životní příběh.

Nejenže po čtyřiadvaceti letech konečně našla biologického sourozence, Anna se navíc stala její největší oporou v dosažení hudebních snů. Sestry se dokonce pokouší své dva rozdílné umělecké světy spojit. Zatímco loňská vítězka je geniální v operních áriích, Kamilla se věnuje rapování. Podívejte se v exkluzivní ukázce na společné vystoupení, jímž diváky i porotu dostanou do kolen.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.