Celebrity

18. června 2024 14:20

redakce Prima Ženy

Leoš Mareš má novou práci. Zkušenosti ze showbyznysu chce využít v porotě Talentu

Leoš Mareš šel dohola

Populární talentová soutěž letos přichází se zcela novým složením poroty. Kromě Márie Čírové a Evy Burešové do křesla „kata“ zasedne i moderátor Leoš Mareš. Po 11 letech se tak vrací do své oblíbené show a kromě fascinujících vystoupení se nejvíce těší na kolegy.

Moderátor Leoš Mareš znovu po dlouhé době zakusí, jaké to je neuvádět účinkující, ale hodnotit jejich výkony. „Po jedenácti letech se vracím do svojí oblíbené show – největší talentové show na světě, která mi kdysi poprvé v mém životě nabídla místo v porotě. Moc se na návrat těším a ještě více se těším na svoje nové kolegy z poroty. Zatím jsem měl tu čest pouze s Jaro Slávikem,“ říká ke svému působení v soutěži Mareš, jehož nedávno dojal syn na maturitním plese. „Za těch jedenáct let se stala spousta věcí a doufám, že mi mé zkušenosti ze showbyznysu pomůžou za porotcovským stolem a diváky show Česko Slovensko má talent nezklamu,“ dodává Leoš, který mimo jiné slaví úspěchy se svými koncertními turné.

Nebude však jediným, kdo se stane součástí oblíbené soutěže. Dvanáctý ročník nejpopulárnější světové show ještě doplní herečka a zpěvačka Eva Burešová a slovenská zpěvačka Mária Čírová. Přidají se tak ke stálicím, s nimiž je pořad dlouhodobě spjatý.

Po boku Jakuba Prachaře, Diany Mórové, Marty Jandové a Jara Slávika se totiž v každém díle objeví jeden nový speciální porotce. Pětice hodnotitelů bude tím pádem pokaždé jiná – a diváci se rozhodně mají na co těšit. Moderátory zůstávají David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská. Vítěz navíc získá pohádkovou výhru 40 tisíc eur.

Na hostování v porotě show Česko Slovensko má talent se velmi těší také Eva Burešová. „Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, co jsem byla v Talentu poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám ČSMT to, co mám,“ uvedla pro Primu a televizi Joj oblíbená zpěvačka a herečka Eva Burešová, známá například jako Týna ze seriálů Slunečná či chůva Viky ze ZOO, kterou můžete i o prázdninách dál sledovat online na prima+.

Čtěte také: Eva Burešová zatočila s haterem. Po nevybíravé poznámce mu pohrozila soudem

Nadšení z místa v porotě neskrývá ani populární slovenská zpěvačka Mária Čírová, která u našich sousedů získala spoustu hudebních ocenění a zúčastnila se různých televizních show. „Jsem nadšená, že můžu být součástí tohoto projektu. Vždy jsem věřila v sílu talentu a v to, že každý člověk má v sobě něco výjimečného. Těším se, že budu moct být při tom, když budou soutěžící prezentovat svoje schopnosti a sny. Pro mne je důležité hlavně podpořit a inspirovat všechny, kteří se odváží vystoupit na pódium. Pevně věřím, že tato zkušenost bude obohacující pro nás všechny,“ říká Čírová, v Česku známá také duety s Benem Cristovaem a kapelou O5 a Radeček. Její videoklipy mají miliony zhlédnutí.

Připomeňte si vítězku loňského ročníku Talentu Annu Slížovou a píseň, s níž všechny dostala:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.