Celebrity

12. června 2024 14:45

Zuzana Schneidewind

Eva Burešová usedne v porotě Talentu. Ve stejné soutěži před 13 lety začínala

Eva Burešová změnila styl a představila nový klip

Potvrzeno! Eva Burešová se po třinácti letech vrací tam, kde odstartovala svou hvězdnou kariéru, tedy do světoznámé talentové show. Tentokrát bude ale v roli porotkyně hodnotit schopnosti soutěžících.

O nové pracovní nabídce Evy Burešové veřejnost spekuluje už pár týdnů. Teď je vše oficiálně potvrzeno. Herečka známá například jako Týna ze seriálu Slunečná nebo chůva Viky ze ZOO, a také populární zpěvačka, skutečně míří do dvanácté série souboje talentů česko-slovenské verze nejúspěšnější světové show!

Připomeňme, že Burešová se v roce 2011 sama jako čerstvě plnoletá postavila před porotu show Česko Slovensko má talent a se svým zlatem v hrdle se prozpívala až do finále. Právě to odstartovalo i úspěšnou kariéru skromně vystupující dívky z Hlučína. „Podle mě jste nejlepší mladá zpěvačka v talentové soutěži za posledních patnáct let v Česku i na Slovensku,“ prohlásil tehdy dokonce obávaný kat Jaro Slávik k výkonu Evy. Nejen porotce ohromila písní Listen od Beyoncé z filmového zpracování muzikálu Dreamgirls. Svým přednesem si tehdy vysloužila aplaus ve stoje.

Eva Burešová bude hledat talent u jiných

„Na hostování v porotě se velmi těším. Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, kdy jsem byla v show poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám show to, co mám,“ prozradila Eva pro TV Joj. Zprávou udělala Eva Burešová ohromnou radost nejen svým fanouškům, kteří pod příspěvkem na oficiálním instagramovém profilu televize Joj okamžitě začali posílat vesměs pozitivní komentáře.

Čtěte také: Vítězkou 11. ročníku světové talentové soutěže Česko Slovensko má talent je famózní učitelka s ADHD Anna Slížová

„Konečně někdo, kdo tomu rozumí ze všech nejvíc. Hlavně ona si tím sama prošla, tak chápe i emoce těch druhých,“ stojí například v jednom z mnoha komentářů. „Jeee, tak já se po třinácti letech na to budu koukat. Tak to se těším moc,“ píše další fanynka show i Evy. Jiný konstatuje: „To je neuvěřitelné, vyšplhala se hodně vysoko.“ O kompletní sestavě poroty Talentu vás budeme již brzy informovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.