Celebrity

12. června 2024 12:28

Eliška Reiglová

Eva Burešová zatočila s haterem. Po nevybíravé poznámce mu pohrozila soudem

Eva Burešová (30) patří ke slavným osobnostem, které se s hatery a jejich mnohdy až vulgárními komentáři musejí vypořádávat často, a to v podstatě kvůli čemukoliv. Nyní ale narazila na hranici, která je pro ni neúnosná, a rozhodla se zveřejnit profil muže, který ji urazil. Zajímalo ji, co by asi řekl na soud.

Jako úspěšné zpěvačce a herečce se Evě Burešové nabídky jen hrnou. Jednou z těch posledních, které s nadšením přijala, byla účast v porotě oblíbené show Česko Slovensko má talent. Zdá se ale, že ač leckdo může být nadšený, že dlouholetá umělkyně bude hodnotit nové talenty a umožňovat jim vstup do světa showbyznysu, který sama dobře zná, někteří to tak zjevně nemají.

Ač je Burešová nadaná a kromě práce zvládá i péči o dva syny, existují lidé, kteří si myslí, že si svůj úspěch nezaslouží. A dávají to dost nevybíravě najevo. Stejně jako muž, který na sociálních sítích napsal o jejím porotcování v oblíbené talentové show to, že se k němu takzvaně „prokouřila“. Takovou poznámku už nešlo ignorovat.

Čtěte také: Burešová: Kibicovat hokejisty? To si nedovolím, sama nemám ráda, když mi někdo mluví do práce

Eva Burešová se rozhodla, že s někým, kdo na ni tak nevybíravě útočí, si nebude brát servítky. „Tak co myslíte, potáhneme to k soudu za urážku na cti, anebo se pan alfa chytí za nos po zveřejnění?“ napsala na Instagram do stories. Rozhodla se pak také zveřejnit profil člověka, který ji z něčeho tak odporného obvinil.

Nápor haterů

Není to poprvé, co se hvězda seriálů ZOO a Slunečná některému z haterů postavila. V minulosti jí lidé na sociálních sítích vyčítali například to, že jí jsou vidět dásně, když se usmívá. Přestože se jeví jako silná žena, která se nenechá takovými řečmi rozhodit, opak je pravdou. Je pro ni těžké sledovat, co se okolo ní na internetu děje.

„Jsem fakt hodně přecitlivělá, a jak jsou teď všude na internetu ty veřejné diskuse, tak tam jsou hodně nenávistné projevy vůči mé osobě. Ať udělám cokoli, tak se dočkám šílené negativní odezvy, protože to dobro tak nějak šeptá, a to zlo vždy křičí nahlas,“ řekla Eva Burešová před časem v rozhovoru pro Super.cz.

Eva Burešová se kvůli psychice málem vzdala kariéry:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Eva Burešová Česko Slovensko má talent nenávist sociální síť Internet Hate Česko Slovensko má talent 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.