Celebrity

11. června 2024 17:55

Tomáš Durčák

Dara Rolins si pochválila tělo. Narcistní úchylka, zkritizovali ji fanoušci

Jak probíhá plastická operace obličeje pomocí faceliftu

Slovenská popová diva Dara Rolins si původně bez pozornosti veřejnosti chtěla trochu vylepšit svůj obličej. Její zákrok včetně podrobností však unikl na veřejnost a od té doby musí zpěvačka čelit kritice výsledků plastické operace, po níž už podle některých fanoušků nevypadá jako Dara. Nyní si mimoděk zkusila pochválit svou vlastní postavu a opět schytala spršku kritiky kvůli „posedlosti sebeláskou“.

Dara Rolins v poslední době na Instagram přidává prakticky jen reakce na hromady komentářů, které dostává v reakci na svou letošní plastickou operaci, respektive její výsledek. Podle řady komentujících jí při zákroku příliš nevhodně upravili oči, takže už nevypadá jako ta předchozí Dara Rolins. Slovenská zpěvačka se proto opět rozhodla na tyto názory zareagovat.

„Nemám na srdci nic konkrétního, ale zareaguji na váš častý komentář nebo postřeh. Nevím, jak vy, ale já se do lesa ani na trénink nemaluji. Takže ano, moje nenamalované oči jsou menší než ty namalované a jak některé z vás často irituje, navíc mám každé oko jinak velké. To ale odjakživa,“ začala Dara svou reakci na komentáře hodnotící její dnešní vzhled.

„Další časté dilema mnohých z vás žen je můj zákrok a potřeba vědět, jestli ho doporučuji. V případě, že neřešíte jen tvář, ale celé tělo, které je o 20 roků mladší a vy jen toužíte po správném vybalancování jednoho s druhým, je podobná úvaha logická a v pořádku,“ naznačila Rolins, proč plastický zákrok, konkrétně facelift, podstoupila, přičemž si pochválila svou postavu. Její fanoušci už ale, zdá se, mají diskuzí okolo jejího těla tak trochu dost.

„Tělo o 20 roků mladší? Darino, vám už z té sebelásky a posedlosti zevnějškem šibe. Udělala jste si z vašeho těla a tváře něco svatého. Na hlavu. Raději se stáhni do soukromí a nevyčnívej tolik,“ okomentoval slova Rolins jeden z komentujících. „Vy už jste tím vaším vzhledem totálně posedlá. Ale na vašem vzhledu a image máte postavenou kariéru, tak se nedivte, že to lidé komentují,“ dodal další s tím, že pokud zpěvačku nemalá kritika unavuje, má si vypnout komentáře a bude mít klid.

„Proboha, proč to pořád řešíte?“ došla trpělivost jedné z fanynek slovenské zpěvačky. „To už je nějaká narcistní úchylka, ne?“ spekuluje další. „Vaše poslední příspěvky působí, že máte spíš nějaký jiný problém a vůbec nejde o tu kritiku,“ dodala další komentující. Upozornila tím na vlny kritiky, kterým Dara od zveřejnění výsledků své plastické operace čelí, a které se jí očividně dotýkají.

„Včera v autě jsem si četla a z mého obýváku (Instagramu) odstranila pár vulgárních dementů, ať si pohoní ego někde jinde. Myslela jsem si, že vás to už přestalo bavit,“ napsala Rolins začátkem června, přičemž zdůraznila, že se jí kritika nedotýká ani nad ní neroní slzy. „Neroním slzy, že se někomu nelíbím, na to se*e pes. Štve mě ta potřeba urážet. Ženy nakládají ženám, matky matkám,“ dodala zpěvačka. Zdá se ale, že víc než kritika veřejnosti, už fanoušky Dary unavují její konstantní reakce na tuto kritiku.

Dara Rolins prý nesnáší dřinu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 7. 2024

Nezajímejte se o to, zda získáte více. Soustřeďte se na to, co už máte, Berani. Pracujte s tím, co ve vás rezonuje. Instinktivně víte, co funguje a co ne. Neztrácejte čas nesmyslnými záležitostmi. Zaměřte se na priority. Čím vyrovnanější a stabilnější budou dnes vaše emoce, tím více prosperity přijde do vašeho života.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.