Dara Rolins se po plastice ukázala s Nedvědem. Společně omládli o několik let

V posledních dnech se na sociálních sítích čím dál více rozebírá Dara Rolins (51), konkrétně její obličej po plastické operaci. Slovenská popová zpěvačka pravidelně zveřejňuje fotografie, na kterých se před sledujícími obhajuje, protože vlna negativních komentářů zřejmě nemá konce. Tentokrát sdílela na Instagramu snímky i s partnerem Pavlem Nedvědem (51), který jako by po boku Dary zázračně omládl.

Dara Rolins odhalením svého vzhledu po zásahu plastických chirurgů rozhodně vzbudila nemalou pozornost. Kromě komplimentů ji od 1. května, kdy zveřejnila první snímek, zasypává i hromada kritiky. Na tu zpěvačka, jež vypadá, jako by omládla o několik let, pravidelně reaguje.

Vlna negativních komentářů nemá konce

„To, jak teď vypadám, je samozřejmě aktuální stav, který nemá nic společného se stavem finálním. A to, že si dám fotku na insta, protože vás chci pozdravit už teď, je jen moje dobrovolné riziko, že se ozve ten zástup mudrlantů s větou ‚Tak toto se opravdu nepodařilo‘,“ opáčila Dara poněkolikáté na kritiku veřejnosti.

Čtěte také: Plastice Dary Rolins se vysmály i Agáta s Ornellou: To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

„Jasně že se to ‚nepodařilo‘! Vždyť to je, jako byste vytáhli bublaninu z trouby v půlce pečení,“ dodala slovenská zpěvačka, pro kterou je v těchto dnech největší podporou její partner, fotbalová legenda Pavel Nedvěd.

Pavel Nedvěd po boku Dary také omládl

Právě s Nedvědem zpěvačka sdílela poslední snímky na svých sociálních sítích. Společně si užívají čas ve slunečné Itálii a to poslední, co by chtěla Dara řešit, je neutichající kritika veřejnosti. Na odlehčení se proto vyfotila na nákupech v luxusním butiku i s partnerem.

Legendární fotbalista své přítelkyni ochotně zapózoval a vznikla z toho krásná fotografie. Nejenže Dara na ní vypadá o několik let mladší, ale i Pavel Nedvěd jako by vedle ní zázračně omládl. Ani jeden z nich na 51 let opravdu nevypadá.

Dara Rolins se prošla po přehlídkovém mole se světovými kráskami:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.