Celebrity

11. května 2024 15:13

Gabriela Kolinová

Eva Burešová změnila styl. Opouštím princeznovskou éru, řekla k novému odvážnému klipu

Eva Burešová změnila styl a představila nový klip

Eva Burešová změnila v poslední době řadu věcí a jednou z nich je i styl. Jak sama říká, opustila svou princeznovskou éru, kdy zpívala hodně niterné a éterické písně, a přiklonila se na stranu undergroundu. V novém klipu s názvem Walking Disaster (Chodící pohroma) se ukazuje zcela v novém světle. Píseň složil Jiří Burian, který je známý jako Kapitán Demo, a s kterým Burešová nově spolupracuje.

Herečka a zpěvačka Eva Burešová vystoupila ze své komfortní zóny a odvážila se ve své hudební kariéře zkusit něco nového. Společně s Jiřím Burianem natočila píseň Walking Disaster, která je pomalá, epická a Eva ji nazpívala v anglickém jazyce. Vypráví o bytosti, jež se zpovídá ze zacyklení, z toho, že i když se snaží udělat vše pro změnu k lepšímu nebo záchranu, vždy to končí katastrofou.

„Walking Disaster jsem já. Se vším všudy,“ přiznala Eva Burešová, která pro magazín Showtime prozradila víc. „Je to inspirované mým životem, ale já věřím, že se v tom najde každý,“ vysvětlila.

Eva Burešová promluvila i o svých vztazích, které občas končily katastrofou. „Měla jsem vztahy, kdy jsem se snažila udělat pro toho druhého to nejvíc, a nepovedlo se to. Vždycky to byly špatné kroky. Vždycky jsem já skončila jako ta špatná. Nakonec jsem zjistila, že jsem tomu člověku dala strašně moc, změnila jsem ho k dobrému,“ zavzpomínala pro Showtime na bývalé vztahy, ze kterých odcházela naprosto vyčerpaná. „Jemu se pak třeba začalo dařit a já jsem skončila úplně zničená a zničila jsem vlastně sama sebe,“ svěřila se Burešová.

Čtěte také: Artur Štaidl zavzpomínal na rodiče: Peníze z hudby? Tady už je vybral táta a Karel Gott

To je ale minulost. S partnerem Přemkem Forejtem, se kterým má syna Tristana Williama, je naprosto spokojená. „Teď už to tak samozřejmě není, to jsou spíš takové vzpomínky na bývalé vztahy nebo minulé životy," uznala.

S hudební proměnou u zpěvačky šla ruku v ruce i změna stylu. „Je to teď méně princeznovské. Doteď byly moje písničky hodně éterické, jemné, vlály mi v nich šaty... Teď jsme se vrátili do undergroundu, streetu,“ upřesnila.

A vítr nastal i v Evině šatníku. „Všechny ty věci jsou teď takové oversize, jak se říká, a člověk se v tom ztratí. Může to vyvolávat ten pocit, co chceme, když se člověk cítí stísněný, má depku, tak má najednou pocit, že je malý v tom obrovský světě... A tak se teď cítím i já, malá v téhle obrovské bundě," zasmála se zpěvačka a také dvojnásobná maminka, která v seriálu kolegyni radila s porodem.

Na závěr prozradila, že v říjnu chystá velký sólový koncert. „Pokřtíme i novou desku a já se na to strašně těším. Bude to něco obrovského. Takový koncert, který tady podle mě ještě nebyl, tak doufám, že u toho budete s námi," vyslovila nahlas své velké přání. Více se dozvíte z úvodní reportáže.

Eva Burešová a Přemek Forejt o hokeji:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.