Celebrity

11. března 2024 09:30

Eliška Reiglová

Eva Burešová vynesla na lvech šperky za miliony: Někdo mi useknout ruce, má parádní auto

Oblíbená herečka Eva Burešová (30) byla jednou z velkých ozdob vyhlašování cen České filmové a televizní akademie Český lev 2024. A není divu, protože se svěřila do rukou stylistky a na sobě měla kromě nádherných šatů také šperky ve velmi vysoké hodnotě. Dost možná dokonce nejdražší ze všech přítomných.

Pro Evu Burešovou byla přítomnost na Českých lvech premiérou. V předchozích ročnících nebyla pozvána, ale letos ano, a to aby sama jednu z cen předala. Dorazila v nádherné černé róbě s objemnými modrými rukávy. Vlasy si ponechala rozpuštěné a rovné, na jedné straně za uchem, aby vynikla náušnice.

„Mám štěstí, že mám stylistku, která se o mě stará. Takové věci, jaké mám na sobě, u mě ve skříni nenajdete. Všechno mi zařídila, přinesla, oblékla, namalovali mě a učesali. A pak už mě jen vystrčili ze dveří, že můžu jít,“ řekla usměvavá Eva Burešová pro web Super.cz. Na akcích, kde není určený dress code, je přitom vidět, že sama se v módě vyzná, ale lépe jí je v té ležérní.

Čtyři miliony na rukou

U příležitosti události, jakou je předávání prestižních cen, si každá žena dala záležet na tom, aby vypadala co nejlépe. Kousky tvoří celek a tak je jasné, že kromě róby je nutné pečlivě vybírat také doplňky. A ty Eva Burešová vynesla v astronomické hodnotě.

Čtěte také: Eva Burešová chystá pro fanoušky překvapení. Kvůli psychice se málem vzdala kariéry

Šperky, které zdobily oblíbenou herečku, stály dohromady čtyři miliony korun. „Kdyby mi někdo usekl ruce, měl by parádní auto,“ zasmála se Burešová, která ač je známá z divadelních prken a seriálů, by se nějaké té filmové roli nebránila. Připouští ale, že v muzikálech, v nichž působí od 16 let, se cítí nejvíce jako doma.

Poslechněte si rozhovor s Evou Burešovou o tom, proč chtěla odejít ze showbyznysu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.