Zkušená maminka Eva Burešová poradila kolegyni Lucii Černé, jak se rodí

Izy rodí – ZOO (198)

Eva Burešová je dvojnásobnou maminkou a moc dobře ví, jak takový porod probíhá. Tato životní zkušenost však zatím chybí její kolegyni z oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady, a tak byla Lucie Černá vděčná za její cenné rady. Jak si vedla, se podívejte v exkluzivní ukázce.

Herečka Lucie Černá zakusila nesnadné natáčení. Na scénu totiž přišly kontrakce a konec jejího seriálového těhotenství. Lucie si sice oddechla, protože nosit umělé těhotenské břicho už bylo únavné, ale čekaly ji záběry, kterých se bála. Jednoduše nevěděla, jak na to. „Byla jsem ten den nervózní. Nikdy jsem nerodila, takže když jsem přišla na natáčení, poprosila jsem všechny ženy tady, které rodily, aby šly ke mně a řekly mi, jak mám zahrát kontrakce,“ svěřuje se Lucie, jak se v zákulisí připravovala.

„První ke mně přišla Eva Burešová a začala vysvětlovat, jak na to. Své maminky jsem se neptala, jelikož jsem to řešila až v den natáčení. Nakonec se to zvládlo, ale málem jsem se u toho ufoukala,“ směje se herečka, kterou uvidíte rodit v dalším díle seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě. „Jak jsem pořád dokola dýchala, na konci už se mi z toho začala motat hlava. Můj seriálový kluk Goran Maiello byl u všeho, stihl to na poslední chvíli – a pak už jsem byla v péči záchranářů,“ přiznává Lucie Černá.

Čtěte také: Víc takových andělů, děkují rodiče. Záchranáři zvládli náročný porod, Klárka je zdravá

Následně ji čekalo natáčení s novorozencem. „Dostala jsem do rukou čtyřdenní miminko a pokaždé, když jsem ho chovala, očima jsem hledala jeho maminku stojící za kamerou a pohledem ji ujišťovala, že ho nepustím. Miminko bylo v pohodě, ale měla jsem velký respekt,“ netají se sympatická brunetka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.