Celebrity

30. dubna 2024 09:45

Eliška Reiglová

Adéla Elbel je trojnásobnou maminkou. Na svět přivedla dceru, kontrakce dostala na pódiu

Komička a zpěvačka Adéla Elbel (42) se stala trojnásobnou maminkou. Její dcery Amálie a Vilma se dočkaly sestřičky, která dostala jméno Gréta. Radostnou novinku novopečení rodiče sdělili fanouškům a přátelům prostřednictvím sociálních sítí.

Adéla Elbel a její manžel, textař Michal Rožek, na světě přivítali první společné dítě. Z předchozích vztahů už měli oba dohromady čtyři děti, z nichž dvě jsou plnoleté. O radostnou novinku, že se jejich rodina rozrostla, se podělili na Instagramu. Nadšený tatínek zveřejnil snímek z nemocnice, z něhož štěstí přímo prýští.

Čtěte také: Adéla Elbel o dceři, která skončila po covidu na ARO: Žije díky brutálnímu koktejlu léků

„Mámu má anděla, tátu čerta, Gréta se narodila dnes, na Roberta. Vítej, dcero naše,“ napsal Rožek k fotografii, na níž svou manželku líbá na tvář, zatímco ona se usmívá a v nemocniční posteli drží v náruči svou novorozenou holčičku.

Žádné dlouhé volno

Adéla Elbel patří mezi nejuznávanější stand-up komičky v Česku a o její vystoupení je velký zájem. Původně měla v plánu vystupovat jen do poloviny dubna, ale nakonec i kontrakce přišly zrovna ve chvíli, kdy stála na pódiu a natáčela nové díly pořadu Comedy Club pro Paramount Network. Jako akční žena po dlouhé pauze netouží a zpět do práce se hodlá pozvolna vrhnout poměrně brzy.

„Věřím, že v dobře rozdělené péči mezi rodiči se dá dále pracovat a nerezignovat na své povolání. Mám ale štěstí, že se má miminko narodit začátkem května, takže ano, v šestinedělí pracovat neplánuju… no dobře, jen maličko. Od podzimu už budu v plné síle pracovat dál. Chystám dokonce nový stand-up speciál,“ prozradila před porodem webu Super.cz.

Podívejte se na Adélu Elbel a její focení pro Playboy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.