Filipa zasáhne osten žárlivosti. Petr věnuje Viky obří kytici a milý vzkaz

Kytice a víno pro Viky – ZOO (198)

Tomáš Klus dosud jako Filip na Roberta Urbana v roli Petra nijak zvlášť nežárlil. Přestože se bývalá láska Evy Burešové alias Viky vrátila zpátky do Čech, brunetka vždy tvrdila, že kromě rozčarování ze soudcova minulého i současného chování k němu už nic necítí. Jenže Petr to má možná jinak. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, proč jí daruje nádhernou kytici a co vzbudí ve Filipovi žárlivost.

Když se Robert Urban coby Petr vrátil zpět do děje populárního seriálu, jeho příjezd zamotal život především Viky a Filipovi. Společně s ním dorazily i děti, které si v minulosti chtěla Viky nechat v péči a jeden čas se o ně skutečně starala. Právě Ben a Sofie mají ze stěhování do Čech největší radost a nechtějí se od milované Viky hnout. To se ale Petrovi moc nezamlouvá.

„Nejsem v pohodě s tím, jak se chovali ve škole. A jak se chovali k Ester,“ naráží naštvaný soudce na fakt, že jeho novou přítelkyni v podání Nelly Řehořové jeho ratolesti nesnášejí ještě víc než bývalku Markétu. „Vezměte si svoje věci. A vy se mi do toho nepleťte,“ okřikne Viky s Filipem v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, když mají tendenci se dětí zastávat. Brzy ale pochopí, že přestřelil. „Omlouvám se ti, že to na tebe spadlo. Děti mi opravdu nelhaly a vše vysvětlily,“ uznává svou chybu Petr, jenž neprávem trestal potomky za průšvih ve škole.

Viky se chce nějak odvděčit, a tak ji následně zaskočí obřím pugétem a lahví vína. Úspěšná designérka s lehkými rozpaky jeho dárky přijímá, ale na osobní rozhovor nemá čas. Běží totiž za sestrou Izy, která začíná rodit. A tak ji Petr nechá na stole vzkaz. Dříve než Viky si ho ale přečte Filip a vůbec z něho nemá radost. Soudcova milá slova ho pěkně rozhodí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.