Haďák upadne do kómatu. Náhle zkolabuje a lékaři netuší, co s ním je

Adamovi je zle – ZOO (197)

Šimon Bilina omdlí coby Haďák při práci v zoologické zahradě a z bezvědomí se jen tak neprobere, a to ani přes včasnou pomoc přítelkyně Sid a kolegyně Julie v podání Michaely Pecháčkové a Jany Bernáškové. Lékaři netuší, co s mladým mužem je. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Haďák se vzbudí uprostřed noci a je mu viditelně zle. S vypětím všech sil se dopotácí ke dřezu, aby se napil. Ačkoliv to vypadá, že se každou chvíli zřítí k zemi, nakonec ho sklenka vody osvěží a on padne zpátky do postele. V zoologické zahradě řádí nakažlivá nemoc, takže se zdá, že Adam bude jen další v pořadí, kdo ulehne s horečkami a rýmou.

Ráno už je ale znovu plný energie, den zahájí cvičením a ještě vesele popichuje svou přítelkyni Sid. „Nějak jsem se vzbudil a už nešlo usnout. Protože když vedle tebe někdo řeže dříví motorovkou, moc se to nedá,“ směje se půvabné blondýnce v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. O hrozném nočním stavu se jí ani slůvkem nezmíní. Možná si myslí, že nenadálou krizi zažehnal. To se ale bohužel šeredně plete.

Čtěte také: Zastal se ženy a sám skončil v kómatu. Musel jsem se učit znovu mluvit, řekl Gabriel u soudu

Sid s Julií ho zanedlouho naleznou v bezvědomí. „Nemohl ho uštknout had?“ zajímá se Julie. „Když jsem slyšela, že musel vyhodit Janečka, hned mě napadlo, jestli ten blb nepustil všechny hady,“ vysvětluje svou domněnku ohledně nezbedného otce sester Janečkových. Kousnutí plazem je však vyloučeno. „Má to nějaké jiné příčiny,“ oznamuje jim zdravotník s tím, že zatím více nevědí. Co se tedy skrývá za Adamovým náhlým kolapsem?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.