Kamil si zavařil u tatínka. Drogami způsobil Dominice potíže se srdcem

Kamil způsobil Dominice poškození srdce – ZOO (194)

Jan Kopečný se jako Kamil vžil do role mafiánského bosse a řídí se heslem „Když něco nejde po dobrém, půjde to po zlém“. Jenže u nevlastní sestry Dominiky v podání Denisy Nesvačilové to přepískl a zapříčinil u ní závažné zdravotní problémy. Jeho otec zuří a Kamil se obává trestu. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Tak dlouho se Dominika odmítala nevlastnímu bratrovi podřídit a poslouchat jeho rozkazy, až ji Kamil prostě zfetoval a unesl. Vytáčelo ho, že i když ji přechytračil a dostal na úplné dno, nechce se mu podvolit a plnit úkoly. K jeho smůle se jí ale zželelo bývalému věrnému nohsledovi a Dominiku, které šlo o život, zachránil a bezpečně ukryl u Charlieho.

Podnikatel se o rusovlasou potvoru navzdory přetrvávající nevoli kvůli zmařenému vztahu s Katkou obětavě stará. Zařídí jí nejen soukromou návštěvu lékaře u něho v bytě, ale i kompletní vyšetření, které naneštěstí vůbec nedopadne dobře. V dalším díle seriálu ZOO, jenž uvidíte ve čtvrtek večer na Primě, se dozví nevítanou novinku. „Takže je jisté, že k poškození srdce došlo tím, že ji Kamil nasypal drogami?“ ujišťuje se Charlie, když mu doktor oznámí výsledky. „Preventivní prohlídku absolvovala poměrně nedávno. A nic nenasvědčovalo poškození, ke kterému jsme teď dospěli,“ konstatuje lékař a trvá na tom, aby Dominika o svém stavu věděla, přestože je Charlie zprvu proti.

Mohlo by vás zajímat: Přispívají vakcíny proti covidu k problémům se srdcem? Vědci zmínili i konkrétní druhy

Ačkoliv Ovčíkova nemanželská dcera nikdy nebyla žádný svatoušek a prostřednictvím zákeřných plánů zničila nejen vztah Katky a Charlieho, takové zdravotní komplikace jí nikdo nepřál. Rakušan a policista Břéťa však vymyslí alespoň trochu uspokojivou pomstu. Šikovně zařídí, aby se o Kamilově jednání dozvěděl i ve vězení Ovčík starší. „Byl jsem se podívat za tvým tátou, Kamile. A představ si, že se nějak dozvěděl, kdo naládoval Dominiku drogami, unesl ji a způsobil jí vážné poškození srdce,“ vysmívá se mu do očí Polák. Zlosyn se sice snaží tvářit, že se nic neděje, ale pěkně mu zatrne. Podívejte se sami.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.