Dominice jde o život. Charlie se angažuje v její záchraně

Záchrana Dominiky – ZOO (193)

Denisa Nesvačilová se jako Dominika ocitne v temném sklepě v hrozném stavu. Kumpán jejího nevlastního bratra Kamila v podání Jana Kopečného ji zfetoval tak moc, že se teď lotr Ovčík obává, aby se vůbec probrala. Zachrání ji Marek Němec coby Charlie včas? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nejenže bývalí úhlavní nepřátelé zakopali válečnou sekyru, z Charlieho a Dominiky se stali dokonce spolubydlící. Rusovlasá mrcha u něho našla útočiště poté, co ji Kamil zahnal do úzkých, a podnikatel ji navíc před nevlastním bratrem bránil společně s hospodyní Ilonou, která proti mladému Ovčíkovi mířila zbraní. Jenže Dominika se záhy po této akci nevrátí domů a Charlie tuší podpásovku.

„Přemýšlel jste o tom, jestli vám nezmizely nějaký peníze?“ ptá se Ilona svého zaměstnavatele Charlieho, když stále dumá nad tím, kde by zákeřná potvora mohla být. Přestože má důvtipná hospodyně opět pravdu a Dominika ho o část hotovosti skutečně připravila, zrzky věrný nohsled nakonec v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, potvrdí Charlieho obavy. „Kamil unesl Dominiku. Zfetoval ji a drží ve sklepě,“ informuje všechny členy Ligy spravedlivých. „Nespojíte ho ale s tím. Ničeho se tam nedotkl, není blbý,“ dodává zkušeně, když chce Břéťa poslat na místo zásahovku.

Zrzce jde mezitím doslova o život. „Ty magore, co jsi jí to včera dal? Vždyť ona je úplně tuhá!“ rozčiluje se sám Kamil na poskoka Loskota, jenž na rozdíl od něho zůstává v ledovém klidu. „Jsem si jistý, že se probere. Možná jsem jí toho dal maličko víc, ale jen proto, aby se mi náhodou neprobudila v autě,“ vysvětluje neřád, zatímco Kamil pění vzteky. Ne snad proto, že by svou nevlastní sestru tolik miloval. Moc dobře ale ví, že ji potřebuje živou. Žádného doktora k ní ovšem volat nehodlá. Zachrání ji Charlie a její nohsled včas?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.