Ilona se nebojí vystřelit. Zbraní míří na vzteklého Kamila, Charlie chrání Dominiku

Charlie zachraňuje Dominice život – ZOO (191)

Ludmila Molínová nejde jako hospodyně Ilona pro ránu daleko. A dokonce ani pro střelbu. Na její neohrožený zásah zůstane zírat jak Marek Němec coby Charlie, tak lotr Kamil v podání Jana Kopečného. Ilona má totiž skvělou mušku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ačkoliv Charlie a Dominika rozhodně nejsou nejlepší přátelé, v opravdové nouzi se na sebe překvapivě mohou spolehnout. Přestože to není tak dávno, co rusovlásku dokonale napálil a ona se polonahá ocitla v jeho pasti, nakonec právě u netradičního podnikatele najde bezpečné útočiště. Její nevlastní bratr Kamil na ni totiž má pifku a ona se bojí o život.

„Ať si o mně myslíš cokoliv, tak mě tady teď musíš nechat. Potřebuju tady chvíli zůstat,“ vřítí se vystrašená Dominika s taškou přes rameno k Charliemu do bytu. „Zkusila jsem Kamilovi sebrat prachy, on mě u toho načapal, zjistil, co mám v plánu, takže teď mám velký problém,“ líčí mu důvod svých strastí v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. I když z toho Rakušan zprvu není nijak nadšený, nechá se přece jen přesvědčit a proradnou mrchu, která mu zákeřným tahem zničila vztah s Katkou, u sebe ubytuje.

Jenže ničema Kamil, jenž Dominiku přechytračil a promyšlenou kličkou ji dostal na dno, si ji najde. Bez pozvání hrubě vletí do bytu a shání sestru. „Přišel jsem si pro Dominiku, prý se tady schovává,“ spustí na Charlieho a navzdory varování nemíní jen tak odejít. V tu chvíli se do hádky vloží Ilona, která na mladého Ovčíka namíří zbraň. Jaké je jeho překvapení, když po prvotním klidu a výsměchu hospodyně nakonec vystřelí. Podívejte se sami v exkluzivní ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.