Robert Urban se vrací do oblíbeného seriálu. Potká se s Burešovou i Klusem

Tajemná Danuše – ZOO (193)

Fešný herec Robert Urban se znovu objeví jako soudce Petr v populárním seriálu. Znenadání se zjeví ve dveřích Evy Burešové (Viky) a svou přítomností jí doslova vyrazí dech. Poprvé po rozchodu se uvidí tváří v tvář. Navíc se Petr ihned seznámí i s jejím současným přítelem Filipem v podání Tomáše Kluse. Jak to bude probíhat? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Když se soudce Petr vrátil pro svou lásku Viky a odvezl si ji s sebou do Bruselu, vypadalo to na pohádkový happy end. Jenže talentovaná designérka byla zanedlouho se smutnou tváří a malým miminkem zpátky. Její milý si našel milenku, jež s ním dokonce otěhotněla. Viky tak neotálela, sbalila si kufry a přestěhovala se zase do Čech.

Milostné zklamání však úspěšně překonala a s fotografem Filipem tvoří spokojený zamilovaný pár. Ačkoliv je vůči Petrovi stále odtažitá a kontakt s ním nijak nevyhledává, je schopná se s ním domluvit, a dokonce se o jeho děti Bena a Sofii i nějaký čas starala. V dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte v úterý večer na Primě, má od bývalého přítele zmeškaný hovor a následně se vzájemně marně snaží spolu spojit. „Petr ti už volal?“ vyzvídá jeho maminka Danuše, když Viky vrací z hlídání malého Peťulku. Nic víc ale neprozradí a navzdory naléhání známé módní návrhářky tajemně mlčí.

Jaké je to pak pro Viky překvapení, když se Petr zjeví ve dveřích jejího bytu. „Co tady děláš?“ ptá se nevěřícně. „Přijel jsem na pracovní jednání do Čech a děti trvaly na tom, že tě chtějí vidět, tak jsem je vzal s sebou,“ vysvětluje. V jaké atmosféře bude probíhat jejich první osobní setkání po rozchodu či seznámení s Filipem, se podívejte v exkluzivní ukázce.

Sám Robert Urban přiznává, že se při návratu cítil trochu nesvůj. „Ten rok a půl se na jednu stranu asi nezdá jako úplně dlouhá doba, na druhou stranu jsem si trošku odvykl. Připadal jsem si, jako bych se na place ocitl poprvé,“ popisuje fešný herec, který se v mezičase převtělil třeba do prince v pohádkovém seriálu. „Samozřejmě se objevily i nějaké poznámky, že když mi nevyšel seriál Eliška a Damián, tak se ženu do ZOO. Nebylo to tak. Nápad na návrat Petra přišel ze strany producentů, na ZOO mám jen ty nejhezčí vzpomínky, a navíc mi to taky pomohlo v nějaké jiné kariéře, takže pro mě nebylo nad čím váhat a vracel jsem se rád,“ dodává Urban, který se na place potkává převážně s Evou Burešovou a Tomášem Klusem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.