Alagič terčem kritiky. Kvůli podpoře Pellegriniho přišla o spolupráci s výrobcem nápojů

Slovenská moderátorka a manželka rappera Rytmuse (47), Jasmina Alagič (34), podpořila při volbách slovenské hlavy státu Petra Pellegriniho (48). To se však nelíbilo firmě, s kterou influencerka měla začít spolupracovat. Moderátorce výrobce nápojů oznámil, že k podpisu smlouvy nedojde. Alagič to nazývá šikanou a hodlá se bránit.

Rakouský výrobce nápojů Rauch se rozhodl zrušit spolupráci s Jasminou Alagič. Učinili tak ihned poté, co vyšlo najevo, že moderátorka vyjadřuje veřejně podporu Petru Pellegrinimu. Alagič o tom informovala své sledující na sociálních sítích.

Čtěte také: Pellegrini o svém majetku mlčí. Luxusní vilu a tryskáč mu měl poskytnout údajný partner

„Vzhledem k situaci před a po prezidentských volbách, k postoji a vyjádření Jasminy na jejích sociálních sítích, se klient rozhodl spolupráci s Jasminou nezačít,“ napsala společnost manažerce Jasminy.

Sama moderátorka rozhodnutí firmy nechápe a myslí si, že její politické názory v tomto případě nehrají podstatnou roli. „Nic bych neřekla, pokud bych ve smlouvě měla požadavek, abych vystupovala apoliticky. Toto je postoj značky, se kterou jsem smluvně neměla nic, jen mailové potvrzení spolupráce,“ vysvětlila Alagič.

„Pro mě byla tato značka součástí dětství i nyní naší rodiny. Je třeba k šikaně přistupovat stejně a ne jen bránit ty, které si jistá sorta vybere. Kontaktovala jsem mé advokáty a momentálně sepisujeme dopis, který pošleme přímo do rakouské centrály společnosti. Ať mi vysvětlí svůj postoj osobně,“ dodala. Jasmina Alagič. Není ale jediná, kdo veřejně vyjádřil svůj názor týkající se voleb. O další lukrativní spolupráci kvůli podpoře Pellegriniho přišel například známý slovenský zápasník Attila Végh.

Podívejte se na rozhovor s Jasminou Alagič:

Sdílejte článek
Štítky moderátorka obchod spolupráce podpora kritika sociální síť Peter Pellegrini Attila Végh Jasmina Alagič Vrbovská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.