Král luxusu byl okraden. Rytmus a Jasmina Alagič přišli o miliony

Na Štědrý den se rapper Rytmus (46) pochlubil, že si nechal vyrobit masivní, přes 100 gramů vážící zlatý prsten osázený 1700 diamanty. Stačilo ale jen pár dní, aby kvůli hbitým zlodějským prstům přišel o jinou část svého bohatství. Dům, který obývá s manželkou Jasminou Alagič (34), byl totiž vyloupen.

Že si Rytmus potrpí na luxus, není žádné tajemství. Je to vidět na jeho oblékání, špercích a také na interiéru domácnosti, jejíž kousíčky čas od času ukazuje buď on nebo jeho manželka Jasmina Alagič na sociálních sítích. Ten, kdo manžele Vrbovské vykrádal, pravděpodobně dost dobře věděl, že si prodejem kořisti vydělá nemalý peníz.

Jasminu Alagič můžete znát například z talentové soutěže Česko Slovensko má talent

Z loupeže části domu, do níž se zloděj či vícero zlodějů dostalo, vyšla nejhůř právě moderátorka Jasmina. Podle portálu Cas.sk jí vznikla škoda ve výši 67 tisíc eur a Rytmus přišel o majetek v hodnotě 17 tisíc eur. Celková škoda se tak v přepočtu na koruny vyšplhala přes dva miliony. Alagič ale tvrdí, že za ztrátu majetku v této hodnotě si může tak trochu sama.

Nevyužitý trezor

„Paťo má víc rozumu, máme dokonalý trezor, který se nedá snadno vypáčit. Já jsem si tam ty věci nedávala, takže je to moje chyba. Když vás nenapadne něco takového udělat, tak nečekáte, že někdo něco takového udělá vám. Nevadí, stalo se. Bereme to jako lekci,“ řekla Jasmina Alagič ve videu, v němž apeluje na zapínání bezpečnostních systémů i před krátkým venčením psa.

Ke krádeži došlo za bílého dne, zatímco doma nikdo nebyl. Z domácnosti zmizelo mnoho šperků včetně zlatého zásnubního prstenu. Odcizen byl ale i značkový kufr, který mohl být považován za dokonalý způsob, jak cennosti odnést. Rytmus i jeho žena jsou nyní především rádi, že se nic nestalo jim samotným či jejich synovi Sanelovi.

„Zjistila jsem, že na těch věcech až tak nelpím. Jediné, co mě mrzí, je prsten od mého synovce, který mi koupil k Vánocům. Více to rozebírat nebudeme, protože je to stále předmětem vyšetřování,“ dodali manželé, a poděkovali fanouškům, kteří je neváhali podpořit prostřednictvím zpráv.

Zdroj: cas.sk, Jasmina Alagič (vyjádření na sociální síti Instagram)

Sdílejte článek
Štítky krádež luxus manželé šperky trezor loupež Rytmus Jasmina Alagič Vrbovská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.