Celebrity

26. prosince 2023 17:25

Vanesa Havlíková

Rytmus prožívá Vánoce plné luxusu. Udělal si radost dárkem za miliony

Opravdu bohaté Vánoce měl letos slovenský rapper Rytmus, vlastním jménem Patrik Vrbovský (46). Ten si k Vánocům nadělil vskutku luxusní dárek. Nechal si totiž vyrobit masivní, přes 100 gramů vážící zlatý prsten osázený 1700 diamanty.

O Rytmusovi je známo, že si potrpí na kvalitě, luxusu a hlavně hodnotných špercích. To nyní opět potvrdil, když si nechal na zakázku vyrobit unikátní prsten z osmnáctikarátového zlata, jenž je osázený nádhernými kameny.

Čtěte také: Princezna Diana nepřestává fascinovat svět. Její šaty se v aukci prodaly za 26 milionů

Jedinečný kousek za miliony

Jedná se o speciální kousek, který má pro rappera především emoční hodnotu. Nechal do něj totiž promítnout všechny důležité mezníky hudební kariéry. „Nazval jsem ho pochopitelně Greatest of All Time, protože jsou na něm všechna moje sólová alba (Bengoro, Kral, Fenomen, Krstny otec), která přinesla klíče k úspěchům dnešních rapperů, kteří dodnes využívají jejich definice, které přinesly sound, co ovlivňoval a formoval československý rap po dobu dvaceti let,“ vysvětlil na sociálních sítích.

Právě názvy jeho sólových alb jsou na prstenu také vygravírované. „Tento šperk mi připomíná vůli, víru v sebe sama v každé chvíli, kdy jsem byl sám. Riziko, zda pochopí můj sound a změny stylů i za cenu hejtů a mnoha dalších trnitých rysů mé kariéry,“ doplnil Rytmus.

Přečtěte si: Vánoce slavných: Vémola se převtělil do vánočního staříka, Míša Salák ukázala velkou rodinu

Výroba prstenu trvala prý třináct měsíců, dlouhé čekání za to ale dle reakce Rytmuse opravdu stálo. Šperk vyrazil dech rapperovi, ale i jeho manželce Jasmině Alagič (34). „Je dobře vidět moje závist ve tváři?“ zeptala se Jasmina, když šperk poprvé spatřila. Jeho hodnota se pohybuje kolem 2,5 milionu korun.

Luxusní prsten vlastní také manželka Miroslava Donutila:

Sdílejte článek
Štítky hudba zlato Vánoce luxus styl diamant šperk prsten rap Rytmus vánoční dárky Vánoce 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.