Celebrity

28. října 2023 18:08

Tomáš Durčák

Rytmus o výchově dětí: Kdyby si dcera fotila rozkrok, tak jsem jako otec selhal

Slovenský rapper Patrik „Rytmus“ Vrbovský je odjakživa známý tím, že se nebojí veřejně a bez příkras sdělovat své názory. Při své nedávné účasti v podcastu došla řeč i na OnlyFans a dívky, které se online svlékají a erotický obsah nabízí veřejnosti. Rytmus bez okolků řekl, že pokud by něco takového dělala jeho dcera, považoval by to za své osobní selhání.

„Kdybych měl takovou dceru, tak si řeknu, že jsem selhal ve výchově,“ odvětil na dotaz na OnlyFans Vrbovský v podcastu na YouTube kanále Oski Barami a ihned reagoval i na udivenou reakci mladšího moderátora: „Čo ti jebe. To mám vychovat dceru k tomu, aby si fotila p**u pro veřejnost? Řekni sám, je to v pohodě?“ Rytmus dále dodal, že pokud by něco takového jeho dcera udělala, řekl by si, že opravdu selhal. „Vyrůstala v nemorální rodině, neměl na ni čas, holčička se nudila a neviděla doma morálku,“ rozpovídal se Rytmus.

Známý rapper je v přístupu k ženské nahotě a jejímu zveřejňování očividně velmi konzervativní. „Bráško, já jsem dokonce takový, že když vidím ženu, která se fotí na Instagramu, a ještě má manžela, kterému se chlubí, jak jí dávají lajky honiči, to absolutně odsuzuju.“ Moderátor se Rytmuse následně zeptal, jestli ohledně vyzývavých fotek někdy měli spor či diskuzi s jeho manželkou Jasmínou Alagič.

„Vůbec. Moje manželka to má stejně, protože je vychovaná v rodině, kde byla morálka. A nepotřebuje si nahánět lajky na honičích, aby jim ukazovala, já nevím, půlku pr*ele nebo nahá prsa, za což ji velmi cením,“ vyzdvihnul úspěšný rapper svou manželku, s níž vychovává syna Sanela. Účastníkem podcastu byl také slovenský MMA zápasník Attila Végh. Ten sice přiznal, že netuší, co je OnlyFans a jen o tom zaslechl. Zároveň však připustil, že atraktivitu takové platformy u mladých dívek svým způsobem chápe.

„Já si myslím, že pro holky je takhle jednodušší vydělávat peníze. Proč by dělala na dvanáct hodin na páse, když ví, že si vyfotí pohlaví a má ty stejné peníze. Když to má takhle v hlavě nastavené,“ dodal Végh. Následně se do diskuze na téma OnlyFans opět vložil Rytmus s názorem, že nikdo z nás si svou rodinu nemůže vybrat a někde zanedbaná výchova může vést i tímto směrem.

„Bráško, každý je jiný a každý to má jinak v rodině. Nechci nikoho odsuzovat za to, jak se chová. Protože když se nad tím zamyslím jako dospělý, zralý člověk, jenom si řeknu, že přesně vím, z čeho takové chování pochází. A nemám právo ho odsuzovat,“ připustil Rytmus. Vzápětí však dodal, že lidi z rodin, kde převažuje morálka a všichni jsou úspěšní, nikdy na takové platformě neuvidíme.

„V takové chvíli nevím, jestli ji otec třeba neznásilňoval nebo ji psychicky netýral řečmi, že je škaredá a nikdo ji nikdy nebude chtít. Ale věř mi, že člověk s dobrou výchovou, kde je morálka a všichni jsou nějakým způsobem úspěšní, OnlyFans nikdy dělat nebude. To vždycky bude dělat jenom spodina nebo lidi, kteří jsou trochu pokažení. Věř mi,“ dodal rapper.

Velmi zajímavá by nepochybně byla diskuze Rytmuse se Simonou Krainovou, která si letos OnlyFans pro své fanoušky založila:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.