Tvrdil jsem, že jsem Arab. Rytmus popsal, že měl v mládí mindrák ze svého původu

Slovenský rapper Patrik Vrbovský (46), který je znám spíš pod uměleckým jménem Rytmus, si dnes plnými doušky užívá rodinného života s manželkou Jasminou Alagič (33) i malým synem Sanelem. Jeho vlastní dětství tak šťastné nebylo, slavný hudebník se totiž léta trápil kvůli svému původu.

Aniž by to Patrik Vrbovský tušil, jeho biologický otec nedlouho po narození svého syna emigroval do Rakouska. Matka Vlasta Miezgová tak stála před velmi obtížným problémem – jak svému milovanému dítěti říct, kde je jeho pravý táta, až se po něm začne ptát. Vyřešila to nakonec novým přítelem, kterého syn Patrik od malička považoval za tátu.

„Psychologové mámě poradili, aby mi pravdu řekla až na prahu dospělosti,“ svěřil se Rytmus před lety deníku Blesk. Nakonec však matka tuto šanci nedostala, šestnáctiletému Patrikovi totiž pravdu o otci řekla jeho přítelkyně, která ji znala od své matky. Jak rapper přiznal, zjištění pro něj bylo šokem, ale částečně i úlevou. Jeho vlastní otec je totiž romského původu.

Jasmina Alagič v pořadu Nový den:

Podobné články

Z obavy, že je „polocikán“, měl mindrák

„Pravdu mi naplno řekla přítelkyně, dozvěděla se od své mámy, kdo je můj otec. Já to ale stejně tušil o mnoho let dříve,“ doplnil Rytmus s tím, že v dětství měl kvůli svému vzhledu i domnělém původu trauma i problémy s vrstevníky.

„Nemohl jsem se zkrátka vyrovnat s tím, že jsem polocikán. Vyrůstal jsem mezi nimi, ale ne v domnění, že jsem jeden z nich,“ přiznal známý hudebník. „Na základní nebo střední občas padaly nadávky a urážky, ale já to dlouho hrál na to, že jsem Ital nebo Arab. To je mindrák takových cikánů, jako jsem já, kteří úplně jednoznačně nevypadají na svůj původ,“ dodal s odkazem na svůj vzhled.

Nečekané první setkání s otcem

Další šok čekal Patrika Vrbovského o dva roky později v osmnácti, kdy mu náhle přišel dopis od jeho biologického otce Alexandera Wagnera. „Zničehonic mi přišel dopis, že mě chce vidět,“ popsal rapper, který dle svých slov před prvním setkáním se svým skutečným tátou cítil hlavně euforii. „Když jsem za ním jel, bylo to euforické.“

Nakonec však první rozhovor s jeho skutečným tátou byl poněkud chladnější, než původně očekával. „Padala slova jako mám tě rád. Cikáni mají tohle v sobě, ale bylo to tak nějak na sílu. Mluvili jsme o všem, ale já si uvědomil, že za těmi velkými slovy je díra. Došlo mi, že jediné, co máme společné, je muzika a vůle zakousnout se a jít za tím,“ zavzpomínal rapper.

Dnes je vše jinak

Jakožto otec se dnes Rytmus snaží být pravým opakem svého táty a zajistit, aby jeho syn Sanel nikdy neměl pochyby o svém původu ani otci. Vychovává jej se slovenskou modelkou a finalistkou Miss Universe Slovenska 2009 Jasminou Alagič, kterou si v roce 2019 vzal za ženu.

„Nejsi moje krev, ale jsi moje duše,“ napsala na Boží hod Jasmina ke společné fotce s Patrikem, kterou zveřejnila na svém Instagramu. V komentářích také zareagovala na poměrně častý dotaz od fanoušků ohledně plánování druhého dítěte. „Necítím, že nám něco chybí,“ odpověděla stručně Rytmusova manželka a jasně tak naznačila, že další rozšíření společné rodiny aktuálně neplánují.

Sdílejte článek
Štítky Romové rodina otec trauma původ otčím dětství Patrik Vrbovský Rytmus Jasmina Alagič Sanel Patrik Vrbovský Jasmina Alagič Vrbovská

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.