Celebrity

25. prosince 2023 10:32

Josef Šťastna

Vánoce slavných: Vémola se převtělil do vánočního staříka, Míša Salák ukázala velkou rodinu

Slavní Češi se každý rok předhánějí, kdo doma vytvoří větší Vánoční pohodu. Podívejte se, jak Vánoce prožívají Karlos Vémola, Monika Absolonová či rodina hokejisty Alexandera Saláka. Některe celebrity ale prožívají velký smutek.

U zápasníka MMA Karlose Vémoly bylo na Vánoce veselo. Bijec sice pár dnů před svátky přišel o svou milovnou tygřici, kterou mu zabavili, ale zdálo se, že u vánočního stromečku už na chmury zapomněl. Po svém boku měl manželku Lelu i všechny svoje děti.

Vánoce si nakonec užila také zpěvačka Monika Absolonová. Ta prožívala Štědrý den bez svých synů, protože Monika je rozvedená a synové nejkrásnější den v roce trávili tentokrát se svým tatínkem. Zpěvačka byla během Štědrého dne velmi nostalgická a přiznala, že myslí na oběti střelce, který několika rodinám zničil životy.

Velkou pohodu pod Vánočním stromkem prožíval také tenista Lukáše Rosol, který měl na Vánoce kolem sebe nejen manželku Petru a syna Luku, ale také se domluvil s exmanželkou Míšou Ochotskou a mohl strávit pár cenných chvilek se synem Andrém. Velkou rodinu pod stromečkem ukázala také manželka hokejisty Saláka, okouzlujíc Míša Salák prostě nestárne, i když potomci přibývají světelnou rychlostí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lukáš Rosol se synem oslavili první společný svátek. Z rodiny srší láska a štěstí

Smutná Anna Slováčková

Smutné Vánoce prožívala Anna Slováčková. „Já tento rok nevím moc, co napsat. Tak tomu dám ještě čas. Zdravíme vás s Jindřiškou. Všichni jsme si letošní Vánoce představovali jinak, ale buďme o to vděčnější, že je můžeme oslavit s našimi milovanými, blízkými, ve zdraví a bezpečí. Opatrujte se,“ napsala pod snímek s pejskem Slováčková.

Anna Slováčková v pořadu Nový den:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.