Celebrity

17. března 2024 20:02

redakce Prima Ženy

Leoš Mareš má za sebou první koncert svého turné: Obrovský úspěch a došlo i na svlékání

Rozhovor s Leošem Marešem

Zpěvák a moderátor Leoš Mareš (47) má za sebou první koncert svého turné, který se odehrál v Kladně. Pro pořad Showtime prozradil, jaké to bylo a proč porušil slib, že se nebude svlékat. Pro velký úspěch nakonec Mareš přidává další vystoupení v Praze!

Leoš Mareš odehrál první koncert v rámci svého turné v pondělí 13. března v Kladně. Jak mohli vidět například jeho fanoušci na sociálních sítích, na vystoupení se dlouho připravoval. Před samotným koncertem měl program opravdu nabitý. „Byli jsme tady do jedné do rána. V pět jsem jel do rádia a potom jsem měl finální trénink, pak zkoušky, generálky, focení s fanoušky a za hodinu začínáme. Už se to nikdy nebude opakovat, první turné – první koncert, je to velký večer. Proto jsem chtěl, aby v datu byla třináctka,“ popsal Leoš Mareš pro Showtime.

Mohlo vám uniknout: Marešovi jsou pyšní. Syn bude na Floridě studovat byznys a pokračovat ve vodním lyžování

Nejsem zpěvák, takže jsem si musel pomoct

První vystoupení v rámci Leošova turné bylo velkou show. „Jsem v očekávání, co na to lidi řeknou, protože to není úplně standardní koncert. Já nejsem zpěvák. Zpěvák přijde a zpívá písničky, takže jsem si musel pomoct. V O2 aréně se mnou jezdí 10 kamionů techniky, ale tady jsme v kulturním domě na Kladně, kde jsem měl shodou okolností před 30 lety maturitní ples, takže tady technika nepomohla. Museli jsme si pomoct jinak a uvidíme, jestli jsme uspěli,“ řekl Mareš.

A úspěch byl velký, proto ostatně Mareš přidal další (třetí) koncert v Praze, jak prozradil na svém profilu na Instagramu. Podívejte se ve videu v úvodu článku, jak to na koncertě vypadalo. Leoš Mareš také prozradil, proč se svlékl, i když původně sliboval, že to neudělá.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.