Momenty z Plesu v Intru: Vysmátý Mareš, nečekané polibky a Slováková v nevkusných šatech

V brněnském hotelu International se v sobotu večer vše třpytilo, hosté popíjeli, smáli se a také se často líbali. Podívejte se, jak si akci užíval například vysmátý Leoš Mareš, jak to na parketu rozbalila Eva Decastelo, kdo odhodil boty a kdo to s polibkem nevydržel na chvíli, kdy bude mimo dosah fotoaparátů.

Ples v Intru se tradičně koná v hotelu International v Brně. I tentokrát na tuto událost dorazila spousta známých tváří a nutno říct, že většině z nich to mimořádně slušelo. Róby, šperky a účesy byly obzvlášť povedené, takže i sebemenší přešlap byl na této přehlídce krásy hned poznat.

Jednoho takového přešlapu, a nutno říct, že ne zrovna malého, se dopustila influencerka Nela Slováková. Mnozí odborníci na etiketu i stylisté by jistě souhlasili, že na ples se nehodí přijít v šatech s velkým průstřihem na břiše, které spíše připomínají plavkovou podprsenku spojenou s dlouhou sukní. Ve víru večera pak byla Slováková viděna v náruči brunetky, se kterou se políbily.

Přečtěte si také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

A jak můžete vidět v galerii, polibků bylo ještě mnoho, ať už mezi partnery nebo kolegy a přáteli. S tancem to na parketu rozbalily například Eva Decastelo s Reginou Řandovou, kterým to moc slušelo. Někteří hosté se na parket vyzuli a tak můžete spatřit kombinaci slavnostní róby a bosých nožek – co na ni říkáte?

Svým zpěvem a šarmem pak slavnostní večer obohatila Monika Absolonová a na všechny strany rozdával úsměvy moderátor Leoš Mareš. Brzy se podíváme i na to, jaké modely kdo vynesl. Módní alarm pro vás na webu Prima Ženy právě chystá návrhářka Anna Tejklová.

Zatím se můžete podívat na rozhovor s Annou Tejklovou o módě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.