Momenty z Plesu v Intru: Vysmátý Mareš, nečekané polibky a Slováková v nevkusných šatech

V brněnském hotelu International se v sobotu večer vše třpytilo, hosté popíjeli, smáli se a také se často líbali. Podívejte se, jak si akci užíval například vysmátý Leoš Mareš, jak to na parketu rozbalila Eva Decastelo, kdo odhodil boty a kdo to s polibkem nevydržel na chvíli, kdy bude mimo dosah fotoaparátů.

Ples v Intru se tradičně koná v hotelu International v Brně. I tentokrát na tuto událost dorazila spousta známých tváří a nutno říct, že většině z nich to mimořádně slušelo. Róby, šperky a účesy byly obzvlášť povedené, takže i sebemenší přešlap byl na této přehlídce krásy hned poznat.

Jednoho takového přešlapu, a nutno říct, že ne zrovna malého, se dopustila influencerka Nela Slováková. Mnozí odborníci na etiketu i stylisté by jistě souhlasili, že na ples se nehodí přijít v šatech s velkým průstřihem na břiše, které spíše připomínají plavkovou podprsenku spojenou s dlouhou sukní. Ve víru večera pak byla Slováková viděna v náruči brunetky, se kterou se políbily.

Přečtěte si také: Ples jako Brno ovládly dekolty v korzetech a nečekané doprovody. Kuchařová přišla s učitelem

A jak můžete vidět v galerii, polibků bylo ještě mnoho, ať už mezi partnery nebo kolegy a přáteli. S tancem to na parketu rozbalily například Eva Decastelo s Reginou Řandovou, kterým to moc slušelo. Někteří hosté se na parket vyzuli a tak můžete spatřit kombinaci slavnostní róby a bosých nožek – co na ni říkáte?

Svým zpěvem a šarmem pak slavnostní večer obohatila Monika Absolonová a na všechny strany rozdával úsměvy moderátor Leoš Mareš. Brzy se podíváme i na to, jaké modely kdo vynesl. Módní alarm pro vás na webu Prima Ženy právě chystá návrhářka Anna Tejklová.

Zatím se můžete podívat na rozhovor s Annou Tejklovou o módě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.