Marešovi jsou pyšní. Syn bude na Floridě studovat byznys a pokračovat ve vodním lyžování

Monika Marešová, exmanželka Leoše Mareše, s nímž má dva syny, se na sociálních sítích podělila o radostnou zprávu. Pro ni jako milující matku je ovšem i plná smutku a nostalgie. Nejstarší Jakub vylétne z hnízda a vydá se až za velkou louži.

„Tak je to opravdu skutečné! Fakt se to děje...“ začala Monika Marešová, za svobodna Poslušná, ve svém příspěvku na Instagramu. „Kuba v srpnu nastupuje na univerzitu Florida Southern College na Floridě v Americe. Vždy byl jeho sen studovat na univerzitách v Anglii. A já byla v klidu. Anglie přece není tak daleko,“ popsala maminka, která se bude muset smířit s tím, že její prvorozený bude daleko za hranicemi Evropy.

Mohlo by vás zajímat: Ošklivý pád Moniky Marešové v Alpách. Život jí zachránili synové

Před rokem se totiž jeho přání začalo měnit, protože se věnuje vodnímu lyžování. „Fakt maká a moc ho to baví, což je nejdůležitější. No, a když byl loni na Floridě trénovat a já ho tam přepadla, poprvé jsem připustila, že bych asi souhlasila i s Floridou,“ uvedla dále Marešová.

Jakuba na školu přijali a je to tak pro něj skvělá příležitost k tomu, věnovat se i své sportovní vášni. Zároveň se budou rodiče muset takzvaně plácnout přes kapsu, protože jak informuje eXtra.cz, studium na Floridě není levné. Školné pro vysokoškoláka vyjde ročně v průměru na necelý milion korun.

Přečtěte si také: Leoš Mareš natočil video nahoře bez. Zlato, bez trika už nikdy, napsala mu manželka

„Kubu přijali a teď už se vše ladí. Bude studovat byznys a zároveň bude součástí univerzitního týmu vodních lyžařů. Když teď vybíráme kampus na ubytování, přijde mi to jako sen, který je ale skutečný! A nebudu vám tvrdit, že tady nebulím. Bulím, často,“ dodala pyšná máma, která současnou fotku syna dala do koláže s jeho snímkem, kde byl malý.

„Už teď je mi strašně smutno. Ale jsem za něj zároveň neskutečně šťastná,“ vyjádřila Monika Marešová svou lásku. Ještě se ale může těšit na road trip po Evropě, který bude opět souviset s vodním lyžováním Jakuba a ona ho bude doprovázet. A také na Utah v Americe, kam se poté vydají.

Podívejte se také, co Leoš Mareš prozradil v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.