Celebrity

15. listopadu 2023 14:59

Šarlota Chmelařová

Leoš Mareš natočil video nahoře bez. Zlato, bez trika už nikdy, napsala mu manželka

Leoš Mareš v Show Jana Krause

Moderátor Leoš Mareš se chystá na velkolepé turné po celé České republice. Novinku chtěl svým fanouškům na sociální síti oznámit co možná nejpřirozenějším způsobem a taky tak trochu předvést to, že cvičí. Jenže od manželky se mu očekávané pochvaly nedostalo. O vtipném zážitku promluvil známý moderátor v oblíbené talkshow a došlo také na řadu dalších zajímavých historek.

Leoš Mareš je zkrátka showman, který na své akce umí přilákat davy lidí. S organizováním koncertů pomáhal i řadě dalších celebrit včetně zpěvačky Dary Rolins. V příštím roce se ale rozhodl on sám objet třináct českých měst a vydat se tak za svými fanoušky osobně. „Je to počin! Zároveň se lidem i trochu omlouvám, že tuto informaci musí slyšet, protože první reakce, asi i moje, by byla: Proč? Proč by Leoš Mareš měl jezdit na turné, když neumí zpívat?“ kladl si Mareš řečnickou otázku v Show Jana Krause.

Mohlo by vás zajímat: Životní zážitek a slzy v očích. Leoš Mareš vzal syny na starou trasu Inků v Peru

Netrvalo příliš dlouho a sám si na ni odpověděl. „Já vím, že už to mám s lidmi vyřešené, že neumím zpívat, a oni to chápou. Tolerují mi, že občas vystoupím na nějakém večírku, který moderuji, nebo udělám nějakou párty. I ty arény mi prominuli, protože to je tak jednou za rok, maximálně dvakrát třikrát. Vždycky jezdili lidi za mnou do arény, ale teď jsem se rozhodnul, že bych jel já za nimi do těch měst, do těch kulturáků, do těch divadýlek,“ popsal moderátor s tím, že se těší na blízkost publika.

Přesný program zatím neprozradil

O tom, co všechno má pro fanoušky připravené, ale zatím mlží. „Já to mám vymyšlené, ale lidi si to nedovedou asi představit, a my jim to nebudeme říkat,“ pronesl tak trošku tajemně Leoš. Na programu prý nemusí být čistě jen zpívání. „Nejdůležitější je, aby si lidi koupili vstupenku, a pak se uvidí,“ uzavírá a zároveň přiznává, že je velký perfekcionista. Podle svých slov až příliš věci analyzuje a zamýšlí se nad tím, co bylo. „Lidi mi radí: Už se s tím nezabývej, to prostě bylo. Ale dneska, až tady skončíme, tak já půjdu domů a budu si přehrávat, co jste říkal a co já vám na to řekl, a budu si říkat, to jsem řekl blbě, to jsi měl říct jinak,“ svěřil se sedmačtyřicetiletý rodák z Berouna v premiérovém dílu Show Jana Krause, kterou můžete sledovat tuto středu 15. listopadu ve 21:35 na Primě.

Manželka mu promluvila do duše

Podobně to možná bylo i když oznamoval své nadcházející turné. Zvolil k tomu totiž poněkud uvolněnější způsob. Video natočil ve dvě ráno, do půli těla svlečený. „Přiznám se, že teď trošku cvičím a nemám moc možností to ukázat. Tohle byla záminka. Jo, byl jsem i pyšný, to jako musím přiznat. To video jsem si potom pustil a říkal jsem si, jo dobrý, tady to rameno, ta prohlubeň,“ popsal upřímně Mareš s tím, že si dokonce před tím pro jistotu udělal ještě dvacet kliků.

Čtěte také: Leoš Mareš rozmazluje svou ženu luxusními dárky. Za den vydělá tolik, kolik Češi za rok

„A byl jsem nadšený a spokojený, že jsem to udělal, a odjel jsem v pět ráno do rádia. Když se pak manželka probudila, přišla mi od ní zpráva: Zlato, bez trika už nikdy. Já vím, že máš teďka tu postavu, ale už jsi ve věku, kdy se chlapi nesvlékají. Už máš prostě věk, kdy jako dobrý, samozřejmě, ale už se to nehodí. Ať se svlékají mladí. Tak jsem byl z toho takový smutný… Já bych se chtěl totiž na tom turné svléknout,“ popsal humorně jejich odlišné pohledy na věc. Inspirací pro tento extravagantní nápad mu byl například koncert zpěváka Bena Cristovaa. „On vypadal výborně. A já jsem zjistil, že mně se líbí život ve všech jeho odstínech. A že tělo je prostě krásné, bez ohledu na to, komu patří,“ dodal autor hitu Svalnatec.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.