Celebrity

24. srpna 2023 11:26

Eliška Reiglová

Leoš Mareš vzal rodinu na luxusní dovolenou. Noc ve vile vychází na čtvrt milionu

Snad každá žena by alespoň na jeden den chtěla být v kůži Moniky Marešové (40) a vychutnávat si, jak ji manžel rozmazluje. Leoš Mareš (47) nyní vzal nejen ji, ale celou rodinu na dovolenou do Itálie. Jak zvědaví fanoušci vypátrali, moderátor se se svými blízkými ubytoval ve vile, která na noc stojí 10 715 eur, v přepočtu tedy více než 250 000 korun.

Leoš Mareš na sobě nikdy nešetřil a rád dával na odiv, co všechno si může dovolit. Z jeho Instagramu je navíc patrné, že rád tráví čas na nejrůznějších dovolených, ať už jen s manželkou a malou dcerkou, tak s vícero blízkými. Nyní je na dovolené v Itálii, konkrétně v Lago di Como, odkud zveřejnil snímky nádherného ubytování.

Přestože na sociální síti je možné označit místo, na nichž byly snímky zachyceny, oblíbený moderátor to neudělal, zřejmě v zájmu zachování soukromí. Jeho fanoušci jsou nicméně dostatečně zvědaví a odhodlaní, místo tedy našli a začali jeho název psát do komentářů. Ukázalo se, že na této dovolené Mareš rozhodně nešetřil.

Luxusní vila

Leoš Mareš a jeho rodina jsou ubytovaní v zařízení zvaném Villa Peduzzi, která se nachází na jezeře Como. Na oficiálních stránkách uvádí, že nabízí jeden z nejkrásnějších výhledů v Evropě. Součástí je 9 ložnic, 8 koupelen a například také bar, wellness místnost, dvě velké terasy, bazén či studovnu. Luxus z místa přímo dýchá.

Cena této vily na jednu noc je 10 715 eur, což v přepočtu činí přesně 258 581 korun českých. Moderátor a bavič tak na času stráveném s rodinou rozhodně nešetří. Pobyt v takové krásné vile snad ani nevyžaduje, aby z ní hosté vůbec vycházeli. Vše je totiž dostupné uvnitř.

Nejen Leoš Mareš o koncertu Pocta Haně Zagorové:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.