Celebrity

13. září 2023 18:42

Vanesa Havlíková

Eva Decastelo o módě i lásce: Mám teď partnera, který má cit a dokáže mě usměrnit

Eva Decastelo o módě

Moderátorka Eva Decastelo před pár dny oslavila 45. narozeniny a s každým dalším rokem vypadá čím dál lépe. V rozhovoru pro redakci Prima Ženy prozradila, jak o sebe pečuje, jaký vztah má k módě i jestli bude svým dětem mluvit do výběru střední školy a následně do budoucího povolání.

S Evou jsme se potkali v rámci Pražského Fashion weeku na přehlídce návrhářky Vandy Jandy, jež předvedla kolekci plnou krásných dámských modelů včetně těch svatebních, které moderátorku zaujaly vůbec nejvíce. Jaký vztah má k módě ona sama?

„Oblékání v současné době nechávám na partnerovi, který má na rozdíl ode mě své limity a vkus. Mně se totiž líbí téměř všechno a čím víc toho je, tak tím je to lepší. Jakmile to ale zkombinujete a dáte na sebe, tak je to příšernost. Takže já teď mám vedle sebe partnera, který má pro módu cit a dokáže mě usměrnit tak, aby to bylo v pořádku,“ uvedla v rozhovoru pro Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Eva Decastelo ukázala Radce Třeštíkové, že to jde. Slavný rodinný klan ji přijal za svou

Oblečení Eva Decastelo nakupuje nejraději ve slevách

A kolik peněz do módy moderátorka investuje? „Já mám v šatníku kromě kabelek, které si čas od času koupím za odměnu, nejdražší věc a to bundu od návrháře Yves Saint Laurenta, která stála 24 tisíc, přičemž původní cena byla 113 tisíc,“ prozradila.

„Koupila jsem si ji v jednom vintage obchodě a mám ji šestnáct let a stále je skvělá,“ dodala s tím, že nejraději nakupuje ve slevách. Vůbec nejvíce poté utrácí za cestování, jídlo a zážitky pro děti.

Čtěte také: Úspěchy návrhářky Vandy Jandy: Velkolepá přehlídka a spekulace o vztahu s miliardářem

Právě s dětmi a partnerem Tomášem Třeštíkem (45) Eva tráví veškerý svůj čas. Dětem nyní ale začaly opět školní povinnosti a již příští rok čeká staršího Michaela volba střední školy. „Výběr školy nechávám na nich. Přece jenom jsou pořád ještě malí a popravdě já jsem ani ve 25 letech stále nevěděla, co chci jednou dělat. Přijde mi velmi těžké se ve čtrnácti letech takto rozhodovat,“ objasnila herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Slunečná. Zatím to tedy nechají plynout a uvidí, zda budou její děti k něčemu inklinovat.

Na botox moderátorka již nechodí

Před pár dny měla moderátorka 45. narozeniny, ale na oslavu se příliš netěšila. „Já narozeniny neslavím, naposledy jsem slavila třicetiny a od té doby nic. Ze sociálních sítí jsem si raději smazala datum narození, abych se vyhnula případným gratulacím,“ překvapila.

Věk však Eva Decastelo rozhodně skrývat nemusí. Jak si udržuje mladistvou pleť? „Kdybychom se potkali před rokem, tak řeknu, že chodím pravidelně na botox a kosmetiku, ale na botoxu už jsem nebyla rok a nyní už je to jen vhodná pečující kosmetika a dobrý make-up,“ vysvětlila na závěr.

Sdílejte článek
Štítky moderátorka láska kosmetika narozeniny oblečení móda vztah Eva Decastelo děti Vanda Janda Tomáš Třeštík přírodní kosmetika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.