Celebrity

4. října 2023 14:09

Komerční sdělení

Kapela O5 a Radeček míří vzhůru! S hitem Hory vyrazí na celorepublikové turné

Kapela O5 a Radeček oznámila termíny turné po horských městech. Koncerty podpoří aktuálně nejhranější singl v českých rádiích Hory. Kapelu z jesenických hor čeká osm zastávek, šňůra začne 9. prosince v Karlově pod Pradědem, bude pokračovat 16. prosince na pražském kopci Riegrovy sady a skončí 23. března ve Frenštátu pod Radhoštěm. Lístky na všechny koncerty jsou už nyní v prodeji v síti Ticketlive.cz.

HORY TOUR:

  • 9. 12. 2023, Karlov pod Pradědem, Ski Aréna
  • 16. 12. 2023, Praha, Riegrovy sady
  • 9. 2. 2024, Hanušovice, Kulturní dům
  • 17. 2. 2024, Kutná Hora, Klub Česká 1
  • 24. 2. 2024, Pec pod Sněžkou, Klondike
  • 8. 3. 2024, Liberec, Klub Bunkr
  • 9. 3. 2024, Jihlava, D-club
  • 23. 3. 2024, Frenštát pod Radhoštěm, Kulturní dům

Předprodej vstupenek na Ticketlive.cz

„Turné jsme připravili k našemu novému projektu HORY, který jsme fanouškům nedávno představili. Všechna koncertní místa jsou nějakým způsobem spojená s horami, buď lokalitou nebo je aspoň mají v názvu,“ vysvětluje s úsměvem frontman kapely Tomáš Polák. Singl Hory se těší velké oblibě jak v rádiovém éteru, tak i mezi fanoušky. Ti vymysleli k písni originální taneček, který tančí nejen na koncertech, ale také se úspěšně šíří internetem. Hymna horalů se navíc nedávno dočkala klipu, v němž si zahrál neúspěšnější český horolezec Radek Jaroš, který je zároveň patronem celého projektu.

„Aktivitami k písni Hory chceme dělat radost všem, co mají nadhled a nebojí se do toho občas šlápnout. Chceme potěšit všechny, kteří mají rádi hory, ať už v zimě, v létě, na výšlap, túry, na kolo, prostě za jakéhokoliv počasí a příležitosti. My sami k horám máme velmi intimní vztah, protože všichni pocházíme z Jeseníků. Na turné se hrozně moc těším. Jako host s námi pojede náš kamarád a výborný muzikant Voxel. Bude to fakt jízda,“ dodal Tomáš Polák.

Kapela O5 a Radeček chce fanoušky a milovníky hor do projektu zapojovat celý rok. Má pro ně připravené různé soutěže, společné výšlapy, výzvy na sociálních sítích a spoustu dalších aktivit, včetně speciálního merche s vychytávkami do hor. „Společně s Radkem Jarošem máme připravenou výzvu Český Everest, která bude motivovat ke zdolávání českých vrcholů, k pohybu a sdílení zážitků,“ připomněl zpěvák, přičemž odměnou by měl být společný výstup do hor s „Radečkem“ Jarošem a Radečky. Partnerem projektu je Prima ZOOM.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.