Celebrity

9. června 2024 13:24

Gabriela Kolinová

Leoš Mareš neskrýval dojetí. Jakub na maturitním plese tančil v tričku s jeho fotkou

Moderátor Leoš Mareš zažívá jeden emoční zážitek za druhým. Po zdolání nejvyšší hory Afriky, Kilimandžára, absolvoval maturitní ples nejstaršího syna Jakuba. Ten se postaral i o pořádné překvapení, ze kterého byl Mareš opravdu dojatý, jak sám přiznal na sociálních sítích.

Leoš Mareš jde proti proudu. Závěr hokejového šampionátu v Česku trávil se synem na vrcholu Kilimandžára a ani v sobotu se nenechal strhnout davem. Místo sledování Oktagonu vyrazil na maturitní ples syna Jakuba. Tam totiž rozhodně nesměl chybět.

Na sociálních sítích nejprve sdílel video z výtahu, kde synovi jako starostlivý otec nese oblek na jeho významný večer. „Syn bude celý v bílém,“ napsal k příspěvku, ve kterém si oddechl, že naštěstí nematuruje dcera, protože by musel tančit sólo. „Poprvé v životě jdu na maturák jako rodič,“ zasmál se a ještě dodal: „Tak Kubo, jsem na tebe zvědavý!“

To však ještě netušil, jaký doják ho na maturitním plese čeká. Jakubova třída totiž v půlnočním překvapení předvedla taneček, ve kterém exceloval právě Jakub Mareš v tričku s fotkou svého táty. Samozřejmě tančili na jeho píseň Svalnatec. A Jakub na popěvek „Podívej se, jak to má vyrýsovaný“ odhalil i své břišní svaly.

Čtěte také: Ewa Farna za vystoupení v Kolíně chtěla 600 tisíc, podobné peníze žádá Leoš Mareš

„Nebudu lhát, byl jsem dojatý. A to ještě stojí v tričku z roku 1999 ve stejné póze, jako já na tom tričku,“ napsal pyšný otec Leoš Mareš k videu, které sdílel na svém profilu na Instagramu. Tam přidal také památeční fotku, na které je s oběma syny. Ti si pro příležitost slavnostního večera zkrátili a odbarvili vlasy. Před pár dny se změnou účesu pochlubila také Ewa Farna.

Leoš Mareš je dojatý možná i proto, že ví, že čas, který si užívá se svým nejstarším synem, se krátí. Osmnáctiletý Jakub po prázdninách zamíří na vysokou školu do USA a na tamní kolej, takže už spolu nebudou moci být tak často.

To mu připomněla v komentáři i modelka Vlaďka Erbová, která se nedávno vdala: „Nikdy na ně nepřestaneme koukat s dojetím. Jsi úžasný táta, který si pro ně vždy najde ten čas, to je to nejcennější. Letí to tak rychle a nevrátíme nic.“

Leoš Mareš se chystá na turné:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.