Celebrity

3. června 2024 05:41

Eliška Reiglová

Vlaďka Erbová se vdala. Třetí veselka znamená, že dál věří na lásku

Vlaďka Erbová svatba

Ani dva rozvody ji nepřiměly k tomu, aby začala pochybovat o lásce. Modelka Vlaďka Erbová (42) se proto rozhodla, že se vdanou paní stane potřetí, a vzala si restauratéra Petra Hynka. To, že chystá svatbu, mohli její sledující pochopit i ze sociálních sítí. Podle deníku Blesk veselka proběhla v neděli.

Když Vlaďka Erbová na konci března sdílela video týkající se svatebních příprav, leckoho tím přivedla do rozpaků. Lidé totiž nezapomněli, že před dvěma lety v září veřejnost zdárně přesvědčila o tom, že se vdala. Sdílela pozvánky, šaty i jiné detaily, pak ale musela upřesňovat, že šlo jen o svatební fotoeditoriál a že nikoho v omyl uvést nechtěla.

Veselka, kterou uspořádala nyní, je ale oproti té z roku 2022 o mnoho skutečnější. Modelka na sobě měla vlastní svatební šaty, prstýnky byly ženichovi a nevěstě připraveny na míru, a také bylo dvakrát řečeno opravdové „ano“. Petr Hynek, který byl ještě v lednu označován za tajemného muže po jejím boku, je tak nyní jejím manželem.

Ženich oblékl světle šedý oblek a modelka decentní bílé šaty. Ty si nechala ušít od návrhářky Blanky Kaksové, která s ní pracovala na celé přípravě společně s Veronikou Polehlovou.

Podle deníku Blesk bude Vlaďka dál používat jméno Řepková. V minulosti byla vdaná za fotbalistu Tomáše Řepku, se kterým má syna Marcuse.

Prvním manželem krátkovlasé modelky a podnikatelky byl hokejista Zdeněk Bahenský, se kterým Vlaďka má dceru Viktorku. Erbová pro Prima Ženy uvedla, že je přesvědčená, že s novým manželem nešlápla vedle. Uvedla, že stále věří na lásku a je přesvědčená, že po boku Petra Hynka jí dál bude dobře.

Podívejte se, jak žije Vlaďka Erbová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.