Celebrity

24. ledna 2024 08:30

Eliška Reiglová

Tajemný muž Vlaďky Erbové: Modelka ukázala, jak se tulí k potetovanému krasavci

Vlaďka Erbová (42) nepatří k těm, kteří dávají své soukromí kdovíjak na odiv. Známá modelka a podnikatelka se na svých sociálních sítích však čas od času pochlubí střípky, které mohou ledacos napovědět. Nyní se například ukázala na černobílém snímku vedle potetovaného muže, k němuž se tiskne bujným hrudníkem.

Chvíli už to vypadalo, že Vlaďka Erbová na muže zanevřela, nyní se ale zdá, že opak je pravdou. Ač jde o silnou a sebevědomou ženu, která se bez partnera obejde a zvládne se o sebe postarat, něžnosti člověk zkrátka potřebuje. Modelka se pochlubila na Instagramu snímkem, podle kterého se zdá, že se jich znovu dočkala.

Čtěte také: Já uměla podojit krávu, ona se o sebe postará i v New Yorku, říká Erbová o dceři

„A budu šťastná! I kdybych si ku*va to štěstí měla nakreslit,“ napsala Erbová k černobílé fotografii, na níž sice není vidět obličej muže, k němuž se tiskne, ale zato jsou vidět tetování na jeho hrudníku. Koneckonců i sama podnikatelka má tetování ráda, jak je ze snímku patrné.

V minulosti měla Vlaďka Erbová tři zásadní vztahy. Se Zdeňkem Bahenským se rozvedla, ale z manželství má dceru Viktorii. Tři roky byla provdaná za fotbalistu Tomáše Řepku, z manželství s ním má syna Markuse. Vztah s hokejistou Michalem Gulašim pak skončil proto, že na něj praskla nevěra. Může být potetovaný pan neznámý tím pravým? Modelka by si ho po všech útrapách zasloužila.

Vlaďka Erbová si prošla dlouhým obdobím soudních tahanic a konfliktů s Tomášem Řepkou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.