Celebrity

18. června 2023 06:05

redakce Prima Ženy

Já uměla podojit krávu, ona se o sebe postará i v New Yorku, říká Erbová o dceři

Modelka a podnikatelka Vlaďka Erbová (41) sleduje, jak z její sedmnáctileté dcery Viktorie vyrostla mladá sebevědomá žena. To ji těší a jako matce jí to dává klid, protože ví, že Viktorka se bude umět v životě prosadit.

Vlaďka Erbová má za sebou složité roky, kdy vedla mediální přestřelky s oběma svými expartnery. Přesto může být dnes vlastně ráda, že do života jí vstoupili hokejista Zdeněk Bahenský a později také fotbalista Tomáš Řepka, protože díky nim má dvě skvělé a talentované děti.

Markusovi, jehož tatínkem je Řepka, je jedenáct let a miluje hokej. Viktorce, jejímž tatínkem je Bahenský, bude už brzy osmnáct let. Pyšná maminka tak může pomalu hodnotit, jak půvabnou dceru vybavila do života.

„Je to člověk, který se neztratí. Je velmi chytrá, vnímavá, mluví dvěma jazyky a má úplně jiný rozhled, než jsem měla já. Opravdu jsem vyrostla na statku, takže jsem věděla, jak podojit krávu, ale neuměla jsem třeba anglicky,“ popsala modelka pro web Lifee s tím, že Viktorka jí dělá opravdu radost.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak skloubit mateřství a podnikání?

Exmanželka Tomáše Řepky také přiznala, že je trošku zaskočená, když vidí, jak na tom jsou dnešní holky. „Když dnes vidím její generaci, tak mám pocit, že holky neuklidí, neuvaří, asi čekají, že se dobře vdají. Vidí umělý svět Instagramu a nežijí v realitě. O Vikče vím, že uklidí, uvaří, vypere, vyžehlí, postará se o bráchu, udělá si úkoly. Ona je opravdu samostatná jednotka,“ dodala pro Lifee brunetka, jejímž poznávacím znakem se stalo velké poprsí a krátký sestřih. Erbová je přesvědčená, že její Viktorka je na život připravená dobře a dceři zcela důvěřuje.

Podívejte se na, jak pracuje Vlaďka Erbová:

„Když se rozhodne, že chce žít v New Yorku, tak budu vědět, že si všechno obstará a zařídí. Postará se sama o sebe, případně o partnera nebo o dítě,“ dodala s hrdostí v hlase s tím, že dcera možná bude studovat práva nebo po střední škole vyrazí na zahraničí štaci prohloubit znalost cizího jazyka.

„Naučila jsem ji, aby nespoléhala na to, jak vypadá, nebo na to, že je žena. Musí být silná a musí se umět postarat,“ vysvětlila Erbová s tím, že ona sama se ve světě modelingu pohybovala od 14 let, což by u své dcery vidět nechtěla a je ráda, že téměř dospělá Viki jde jiným směrem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.