Vlaďka Erbová ukázala fotku nového přítele. Fešák s vousy ji dělá šťastnou

Modelka a podnikatelka Vlaďka Erbová (42) zažívá spokojený konec zimy. Je zamilovaná a svého nového muže přestala tajit. Romantický snímek ukázala na svém instagramovém účtu.

Vlaďka Erbová nikdy nepatřila k lidem, kteří by měli potřebu veřejnost informovat o každém svém kroku. V poslední době si naopak vždy soukromí střežila. Nyní ale přece jen poodhalila, co se u ní doma děje. V ložnici uvítala nového přítele a je vidět, že je opravdu šťastná a zažívá spokojené období.

Mohlo by vás zajímat: Erbová se u moře pochlubila dokonalou postavou

„A budu šťastná! I kdybych si ku*va to štěstí měla nakreslit,“ napsala nedávno Erbová k černobílé fotografii, na které bylo vidět, že se tulí k muži. To byl snímek, na němž ještě tvář nového přítele skryla. Na nejnovějším snímku ve svém „storíčku“ ale zašla dál a sledujícím odhalila, že randí s mužem, který se pyšní mohutným plnovousem. Podle deníku Blesk se jedná o restauratéra Petra Hynka.

Erbová v minulosti na sociálních sítích prozradila, že s novým partnerem bude opatrná. Bylo jí jasné, že až jí vstoupí do života nový člověk, bude také záležet na tom, jak si bude rozumět s jejími dvěma dětmi. Dcera Viktorie i syn Markus totiž už dávno umí říct svůj názor.

Čtěte také: Tomáš Řepka oslavil padesátiny. Prozradil plány do budoucna a zavzpomínal na vězení

Zdá se tedy, že potetovaný fešák postoupil do dalšího kola a uvidíme, kdy ho Vlaďka s sebou vezme na nějakou prestižní společenskou akci.

Podívejte se na reportáž o Vlaďce Erbové:

Sdílejte článek
Štítky láska rodina Instagram Tomáš Řepka vousy vztah přítel Vlaďka Erbová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.