Celebrity

16. února 2024 07:49

Josef Šťastna

Vlaďka Erbová jde na operaci poprsí. K zákroku ji dohnala bolest zad

Vlaďka Erbová (42) se lehce stáhla ze světel reflektorů a užívá si klidu po boku nového přítele. Nyní se ale fanouškům ozvala, že musí jít na operaci a nechá si zmenšit poprsí.

Modelka Vlaďka Erbová se fanouškům nedávno svěřila s tím, že našla nového přítele a nyní na Instagramu oznámila další novinku, musí jít na operaci. Vlaďka operaci poprsí podstoupila už několikrát, nyní se chystá na zmenšovací proces.

Bývalá partnerka Tomáše Řepky či hokejisty Zdeňka Bahenského fanouškům vysvětlila, že za plánovanou operací stojí dlouhodobé problémy se zády. Už dlouho modelku sužují úporné bolesti a zmenšení poprsí je tak krokem, který by měl jejímu svalstvu ulevit. Vlaďka si šestky nechá upravit na trojky.

Erbová má s estetickými zákroky řadu zkušeností. Dvojnásobná matka má rty vyplněné kyselinou hyaluronovou a podle deníku Blesk podstoupila také botox, který si nechala píchnout jak do mimických vrásek, tak jako výplň do podpaží.

Vlaďka Erbová promluvila pro magazín Showtime:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.