Celebrity

23. srpna 2023 17:06

Tomáš Durčák

Vlaďka Erbová vyrazila s dětmi do Egypta, pochlubila se dokonalou postavou v plavkách

Úspěšná modelka a podnikatelka Vlaďka Erbová (42) si letošní léto vyrazila užít k moři do Egypta. Ze sluncem zalitých písečných pláží pak poslala svým fanouškům řadu překrásných fotek sebe i svých dětí. A ihned sklidila velkou vlnu chvály za svou skvělou postavu, kterou jí mohou s klidem závidět i mnohem mladší ženy.

Vlaďka Erbová přiznala, že po jednom ze svých modelingových focení v Egyptě na tuto zemi z pohledu dovolené zanevřela. Nyní se však rozhodla dát jí ještě jednu šanci a nemohla si dovolenou vynachválit. „Tahle jejich nová destinace je opravdu kouzelná! Moře dokonalé, hotely nové, luxusní, čisté, fungující servis… neskutečně pestrá kuchyň. Jako odpočívací dovolená pecka,“ odpověděla Vlaďka své fanynce na dotaz, jak egyptský pobyt hodnotí.

Známá modelka a podnikatelka se na svých sociálních sítích pochlubila řadou krásných fotek z pláže, na nichž je mimo jiné zřejmé, že z její dcery Victorie roste půvabná mladá slečna. Samotná Vlaďka pak letos v černých plavkách ukázala postavu, kterou si vysloužila tisíce a tisíce lajků. Aby také ne, když na ní věk přes čtyřicet a dvě děti nemáte šanci poznat.

Nemluvě o tom, že dlouhodobě bojuje s onemocněním střev. Zakladatelka občanského sdružení Vlaďka DĚTEM, skrz které se snaží pomáhat dětským hemato-onkologickým pacientům, totiž moc dobře sama ví, jak dokáží zákeřné choroby obrátit život vzhůru nohama. Začátkem léta v talkshow kafeečko s Miluší Bittnerovou Vlaďka Erbová promluvila o své přísné doživotní dietě, kterou musí držet kvůli zdravotním problémům.

„V šesti letech jsem začala mít bolesti břicha a tenkrát se slepé střevo rozhánělo tak, že vám dali kupu ledu na břicho. Tímhle se mi vytvořily chronické záněty,“ popsala svou život omezující nemoc Erbová. Po komplikovaném zánětu slepého střeva musela modelka postupně během života absolvovat celkem jedenáct operací kvůli srůstům střev a již navždy musí držet poměrně striktní dietu.

Vlaďka Erbová si prošla dlouhým obdobím soudních tahanic a konfliktů se svým exmanželem Tomášem Řepkou:

V otevřeném rozhovoru rovněž přiznala, že kromě dvou svých dětí o další dvě díky komplikovaným těhotenstvím přišla a lékaři jí věštili bezdětnost. Syna Markuse (11) a dceru Viktorii (18) proto považuje za velké požehnání.

Ve stejném interview rovněž Erbová spokojeně přiznala, že i když je dnes samoživitelka, má se velmi dobře, dokáže sebe i děti bez problémů uživit a je pyšná na to, jak se navzdory řadě životních pádů dokázala postavit na vlastní nohy a vybudovat si vlastními silami šťastný a spokojený život pro sebe i své děti. Což je rozhodně vidět na fotkách z letošní dovolené, kde z Vlaďky vyzařuje spokojenost, sebevědomí a nalezená životní pohoda.

Sdílejte článek
Štítky plavky dovolená syn Egypt dcera modelka děti postava podnikatelka fotky Vlaďka Erbová Viktoria Bahenská Markus Řepka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.