Celebrity

20. června 2023 12:40

Vanesa Havlíková

Vlaďka Erbová promluvila o svém zdravotním stavu. Přišla jsem o dvě děti, přiznala

Modelka a podnikatelka Vlaďka Erbová (41) se dlouhou dobu potýká s onemocněním střev, které jí velmi zkomplikovalo život. Kvůli chorobě musela podstoupit již více než deset operací a srůsty, jež dvojnásobnou maminku trápí, způsobily i to, že dvakrát potratila. O to více se raduje ze svých dvou dětí – z Viktorie (17) a Marcuse (11).

Markusovi, jehož tatínkem je Tomáš Řepka, je 11 let a miluje hokej. Viktorce, jejímž tatínkem je Zdeněk Bahenský, bude už brzy 18 let. Především děti jí dodávají neustálou radost do života, i když to v něm ani zdaleka nemá jednoduché.

Čtěte také: Já uměla podojit krávu, ona se o sebe postará i v New Yorku, říká Erbová o dceři

V talkshow Na kafeečko s Miluší Bittnerovou Vlaďka Erbová promluvila o přísné doživotní dietě, kterou musí kvůli zdravotním problémům striktně dodržovat, a svěřila se s problémy, jež se u ní objevily už v útlém věku a dodnes jí komplikují život.

Zdravotní problémy modelku sužují od dětství

Vážné zdravotní komplikace, které modelčin život dlouho ovlivňovaly, dodnes neustoupily. „V šesti letech jsem začala mít bolesti břicha a tenkrát se slepé střevo rozhánělo tak, že vám dali kupu ledu na břicho. Tímhle se mi vytvořily chronické záněty,“ svěřila se.

Mohlo by vás zajímat: Fotbalový rebel Tomáš Řepka se svěřil, kdy to s ním jeho ženy měly nejtěžší

„V deseti letech mi ten slepák praskl a řešilo se to až po několika hodinách, takže jsem prodělala hned tři operace. Skončila jsem s drenáží z břicha, kterou jsem měla řadu měsíců. Když jsem byla doma na propustce z nemocnice, přepadly mě dvě slečny a v břiše nastal další problém. Střeva dostala znovu posun. Od patnácti let jsem tedy jezdila do Františkových Lázní, protože jsem měla chronické záněty. Od šesti let jsem byla vedená na dětské gynekologii a v osmnácti letech mi začaly první operace pro srůsty střev. Těch jsem prodělala asi jedenáct. Střevo se nedá nahradit, takže mám speciální dietu, kterou ne vždycky dodržuji,“ dodala ke svému onemocnění.

Děti má zázrakem

Exmanželka Tomáše Řepky do konce života musí dodržovat přísnou dietu. „Nesmím smažené, smím jen bílé maso nebo rybí, nic na oleji, nic pálivého, nic, kde jsou zrníčka nebo slupky. Je to velmi obsáhlé a ne vždy to dodržím. Když si dám jednou za rok něco, co mám ráda, břicho se ozve,“ objasnila s tím, že zdravě naučila jíst i své děti, které nejčastěji konzumují bílé maso, ryby, zeleninu, ovoce a luštěniny – ty ale sama Vlaďka nemůže.

Čtěte také: Co může způsobit bolesti břicha a co vám rychle uleví?

„Naučila jsem se s tím žít, ale porody a těhotenství byly komplikované a o dvě děti jsem přišla,“ přiznala dvojnásobná maminka, které lékaři v minulosti řekli, že kvůli onemocnění nebude moct mít děti.

S expartnerem Tomášem Řepkou nemá Vlaďka Erbová příliš dobré vztahy:

Přestože je modelka v současnosti na obě děti sama, nestěžuje si. „Myslím, že jako samoživitelka se mám ještě hodně dobře oproti jiným, a ten poměr umím dobře vyhodnotit. Díky tomu, jak se jmenuji, mám jiné možnosti. Stále vydělávám docela dost peněz a troufám si říct, že jsem se postavila na vlastní nohy. Díky tomu, že mám děti a ráda bych jim dopřála budoucnost, mě motivuje, abych se snažila budovat dál,“ vysvětlila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.