Vlaďka Erbová potvrdila, že se bude vdávat: Jsme na začátku příprav, prstýnky už máme

Modelka Vlaďka Erbová (42) dlouho tajila, kdo je jejím novým partnerem. Nejprve ho opatrně na sociálních sítích poodhalila prostřednictvím pár společných snímků, nyní už sdílela video, jak si vybírají prstýnky a svatební oděv. Pro web Prima Ženy Erbová potvrdila, že s restauratérem Petrem Hynkem opravdu chystají svatbu.

Vlaďka Erbová svou drahou polovičku světu odhalila teprve nedávno. Do té doby si tuto informaci střežila, stejně jako fakt, že si restauratéra Petra Hynka chce vzít za muže. Věděla to nejspíš jen hrstka jejich blízkých, mezi nimi i influencerka Agáta Hanychová (38). Erbová nyní na Instagramu sdílela první video ze svatebních příprav a právě to povzbudilo Agátu ke komentáři. „A já to tak tajila. Ty vo*e,“ napsala s humorem pod příspěvek. „Mlčet dál,“ reagovala Erbová, která nejspíš své kamarádce prozradila mnohem víc.

Fanoušci a sledující na sociálních sítích se prozatím musí spokojit se záběry ze zkoušení svatebních šatů a výběru prstýnků. „Jsme na začátku příprav. Zatím mi ještě chybí spousta věcí,“ uvedla pro web Prima Ženy Erbová s tím, že zatím mají koordinátorku a prstýnky. „Teď se to teprve všechno skládá,“ dodala.

Přečtěte si také: Vlaďka Erbová ukázala fotku nového přítele. Fešák s vousy ji dělá šťastnou

Svatební šaty, ve kterých se ukázala a můžete si je prohlédnout v galerii, patří jen k možnostem. Jaké si nakonec modelka vybere, zatím není jisté. Ale protože už začala pomalu poodhalovat střípky ze svého soukromí, je možné, že se s námi brzy podělí o další podrobnosti.

Pro Vlaďku Erbovou to bude třetí sňatek, v minulosti byla manželkou hokejisty Zdeňka Bahenského a poté fotbalisty Tomáše Řepky.

Minulý rok se tajně vzali Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.